Skocz do zawartości

[opinia] HostNine.com

Fidma

Rekomendowane odpowiedzi

- w tym koncie jest 1 dedykowany IP - powiedzcie jak go sie wykorzystuje, jak to dziala, jak sie podpina domeny, rozumiem, ze wtedy wszystkie moje domeny w H9 maja 1 IP
IP to:

- większy "prestiż" bo w whois na IP będą tylko Twoje strony.

- większe bezpieczeństwo, w przypadku prowadzenia sklepów czy wysyłania maili. Masz pewność, że nie trafi IP na czarną listę przez jakiegoś spamera.

Piszesz do supportu, że chcesz wykorzystać na domenie X, Y, Z. Nie pamiętam czy później to działa dla wszystkich nowych domen czy trzeba ponownie zgłaszać.

Dzieki za szybka odp jeszcze tylko jedna rzecz - jak sobie zaloze dzisiaj konto i od razu przeniose jakas domene i zainstaluje WP to pozniej moge napisac do supportu i oni spokojnie przydziela IP na ta domene - ja nic nie bede musial robic, instalowac od nowa WP ??

Czy lepiej dodac gola domene i dopiero jak bedzie IP przydzielone cos na niej stawiac ??

• Odpowiedzi 261
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wg mnie nie będzie z tym problemu :lol: Ale jak Ci się nie spieszy to dla pewności możesz poczekać.

W H9 co ważne aby otrzymać te IP musisz podać "ważny powód". Tak sobie wymyślili :) Ale to nie problem, wystarczy że wspomnisz o tym co pisałem wyżej i przydzielą.

404.tf

Wg mnie nie będzie z tym problemu :lol: Ale jak Ci się nie spieszy to dla pewności możesz poczekać.

W H9 co ważne aby otrzymać te IP musisz podać "ważny powód". Tak sobie wymyślili :) Ale to nie problem, wystarczy że wspomnisz o tym co pisałem wyżej i przydzielą.

Hmm

W ofercie pisze, ze 1 IP jest za darmo - mimo to musze do nich oddzielnie napisac zeby mi dali to IP ??

Trochę się DC pozapełniały - chyba na 3 nie można póki co utworzyć konta.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

jak dlugo sie czeka na dns i ogolnie serwer i dane dostepu do panelu od rejestracji ?? 30 minut temu zalozylem konto a mam tylko dostep do Client Area.

Czasami do Polski nie dochodzą maile aktywacyjne z danymi. Napisz do supportu, to Ci wyślą ponownie.

404.tf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności