Skocz do zawartości

Kilka pytań dotyczących AdKontekst

sebus07

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

w odpowiedzi na pytania:

1. NIE, nie musisz prowadzić formy. Osoba fizyczna też może z nami współpracować

2. Umowę podpisujemy zawsze z osobami pełnoletnimi. Jeżeli jednak ktoś, kto nie ma 18 lat stworzył juz ciekawy serwis, umowę z nami może podpisać jego rodzic.

3. Osoba fizyczna wystawia nam nie fv, ale rachunek. Możesz go wygenerować w Panelu w zakładce "rachunek" (po ówczesnej wysyłce umowy).

Pozdrowienia

optymalizuj.adkontekst.pl - tu znajdziecie ciekawe porady i case studies dot. Adkontekst i ContentStream

Ja również mam pytanie:

czy wystawiając wam fakturę, kwota do wypłaty jest kwotą netto czy brutto (z vatem czy bez vatu)?

Czyli przykładowo zarobiłem 500 pln. Wystawiam fakturę na 500 brutto czy 610 brutto?

Witam, jeżeli jesteś osobą prowadzącą działalność gospodarczą, to kwota, jaką widzisz w panelu jest kwotą netto.

Jeżeli jesteś osobą fizyczną, widzisz kwotę brutto.

W obu przypadkach zachecamy, abyście generowali rachunki i faktury bezpośrednio w panelu (zakładka "rachunek" lub "faktura"). Wówczas nie będzie błędów. Zakładkę tą widzą tylko te osoby, które wysłały nam umowę.

optymalizuj.adkontekst.pl - tu znajdziecie ciekawe porady i case studies dot. Adkontekst i ContentStream

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Mam pytanie odnośnie reklam Adkontekst WP - co jeśli przerwę z nimi umowę nie mając tej sumy którą trzeba zebrać do przelewu? Wypłacą to co mam zebrane czy po prostu usuną konto...

Jeżeli będzie to kwota, która przewyższy chociaż koszty przelewu, to wypłacimy pieniądze :soczek: na poważnie mówiąc powinno się uzbierać chociaż 10 pln.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności