Skocz do zawartości

Moge dostac za to bana ?

fufu1908

Rekomendowane odpowiedzi

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Witam od niedawna zarabiam na ADsense. ALe mam takie pytanie czy jak mam 600 kliklniec i 550 wyswietlen strony to moge dostac bana ? bo naprzyklad kkogos interesuja reklamy i szuka cos klika np 10 razy dziennie.

Sam sobie uzasadniasz próbę oszukiwania adsense... wszystko jasne.

Nie próbuj tego, o czym myślisz bo nic nie zarobisz :rolleyes:

pozdrawiam!

Nie zdajesz sobie sprawy, ze nawet jak sie zmienia IP, to google wyłapuje (jak wiekszosc statystyk) np. rozdzielczosc ekranu, system operacyjny itp. itp. jak w ciagu godziny klikniesz 100 razy (zakladajac ze masz NEOstrade, ktora ma zmienny IP) to i tak przed wyplata dostaniesz bana :rolleyes:

Nie kłam! Naklikałeś sobie xxx dolarów, co nie znaczy, że w Google pracują takie tępaki, żeby ci wypłacili te pieniądze. Dlatego dostałeś szablonową wiadomość. Możesz założyć sobie nowe konto (np. na babcie albo kolege z oślej ławki - bo trzeba być w końcu osłem), ale już zawsze będziesz spał z jednym okiem otwartym, bo gugiel będzie polował na każdą informację, która powiąże konto AdSense z kontem oszusta i da ci wiecznego banana.

ale już zawsze będziesz spał z jednym okiem otwartym, bo gugiel będzie polował na każdą informację, która powiąże konto

Tutaj akurat nie masz do konca racji, bo z tego co pamietam, a bylo wiele takich wątków na tym forum, ludzie wklejali swoje konto w bankowe na nowe konta, mimo wczesniej zbanowanych :rolleyes:

Ja tez mysle, ze koles sobie naklikal, ew. zachęcal innych do klikania, jesli masz wiecej klików niz wejsc i jest to legalne, to jestes naprawde super, dziwie sie, ze tak malo zarabiasz. Ja bym postawil pierwszego dnia 100 takich stron ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności