Skocz do zawartości

ile jest warty ?

kubap10

Rekomendowane odpowiedzi

serwis który zarabia 3k zł miesiecznie ? ja bym dał za niego minimum (około) 50 000 zł.

zalezy od tematyki, i wielu innych czynników.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie

Kazdy sam indywidualnie sobie wylicza, ja spotkalem sie wlasnie z takim czyms, ze srednia zarobków ile ten serwis wyciaga rocznie. Oczywiscie jak koledzy wspomnieli, jest jeszcze wiele innych czynników, ktore nalez wziac pod uwage.

P.S. a co? Kupujesz, czy sprzedajesz?

Czemu nie będą siedzieć na allegro?

Myślisz że allegro przeglądają tylko debile?

To się mylisz.

A jak sprzedajesz auto to się Ciebie nie pytają na ile wyceniasz?

Inna sprawa jest wycena poparta jakimiś rozsądnymi zasadami np. rok dochodu a niżeli wycena na podstawie wyliczania ilości haseł w google.

nie !! nie oto mi chodzilo, bardziej mam na mysli to !! iz potencjalny kupiec, chcacy/majacy odpowiednie fundusze sam trafi na strone i sie zapyta o oferte !! bynajmniej do tej pory tak to mialem, chodz moze macie racje z tym allegro :rolleyes: ale tak jak juz mowilem niechcem sprzedac, tylko jestem ciekawe ile to warte.

edit: wlasnie - masz racje... dlatego pytam , za ile byscie to wycenili bo tak jak mowilem pytaja sie za ile ? ja odpowiadam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności