Skocz do zawartości

Googlebot szaleje

maks

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki,

dodaje ręcznie z niewielką pomocą.

:tancze:

Równo cztery lata temu napisano ten temat, co do dnia. :)

Nowa, to że sobie siedzi to nic złego. Jeżeli mimo wszystko uważasz że to za dużo to zmniejsz szybkość indeksowania w narzędziach dla webmasterów.

• 2 lata później...
  • Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

odgrzewam "troche" temat,

w jakis sposob google przeglada strony? bierze pod uwage style czy nie zwraca na nie uwagi?

ciekawi mnie czy link, ktory bede mial wrzucony wysoko w kodzie strony, ale ostylowany tak zeby znajdowal sie w stopce bedzie traktowany tak samo jak link z faktycznego konca strony.

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...

Nie bardzo rozumiem tych skrótów co mam robić i jak konkretnie.

Ale po daniu linka na tym forum wczoraj dziś już google ją znalazło. Tak że na razie o to mi głównie chodziło.

Tak że jak dla mnie na początek super.

Ktoś może ma jeszcze jakieś rady? Żeby stronka szła do przodu? Czy umieścić jeszcze inne rzeczy tam? Interesuje się akwarystyką czy mogę dopisać coś o tym czy skupiać się tylko na 1 temacie?

Hasła z mojej strony są mało spotykane więc szybko bez większego wysiłku powinienem być wysoko w wyszukiwarce (przynajmniej tak mi się wydaje)

To teraz pozostało dać takiego linka jeszcze na innym forum :D. A potem na kolejnym. Itd.

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

A czy takie dawanie linków na forach nie grozi jakąś blokadą?

No właśnie na moje hasło nie ma za wielu stron, ale jeśli by były to co mam robić żeby być wyżej.

Dzisiaj bawiłem się w wycenę swojej strony i w każdej page rank miałem 0. Jak go mogę poprawić? Nie chce mieć swojej strony zawalonej linkami bo chyba w tym chodzi o wymianę linków czy coś takiego.

I na jednym mi coś o metach i tagach pisałem że podobno nie mam a przecież stronę optymalizowałem to chyba muszę mieć, tylko że u mnie się je nie wpisuje kodem html tylko słowa kluczowe w odpowiednie miejsce.

Nie bardzo rozumiem tych skrótów co mam robić i jak konkretnie.

Ale po daniu linka na tym forum wczoraj dziś już google ją znalazło. Tak że na razie o to mi głównie chodziło.

Tak że jak dla mnie na początek super.

Ktoś może ma jeszcze jakieś rady? Żeby stronka szła do przodu? Czy umieścić jeszcze inne rzeczy tam? Interesuje się akwarystyką czy mogę dopisać coś o tym czy skupiać się tylko na 1 temacie?

Hasła z mojej strony są mało spotykane więc szybko bez większego wysiłku powinienem być wysoko w wyszukiwarce (przynajmniej tak mi się wydaje)

Kostek...

Dodawaj Precle do Presell Page, kataloguj stronę. Nie bój się dodawać linków na forach, tylko maksymalne przedobrzenie grozi banem. Pamiętaj o tym, że zanim tekst z linkiem zostanie zaindexowany, często mija trochę czasu. Page Rank wzrasta z czasem, nim się nie przejmuj, najważniejsza jest pozycja Twojej strony w wynikach wyszukiwania Google. To właśnie z wyszukiwarki masz odwiedzających. Wzbogacaj stronę o nowe treści, niekoniecznie regularnie, ale ważne aby były unikalne (nigdzie wcześniej nie publikowane). Zarejestruj stronę w Webtools, stwórz i dodaj sitemap. Jeśli założyłeś swoje www na CMS Wordpress, zainstaluj Plugin KStats, lub inny służący do badania ruchu na stronie. "Free Monitor for Google" pomoże Ci badać pozycję Twojej strony na pozycjonowane przez Ciebie frazy.

Przede wszystkim, redbull, tiger, czy inne to to i lektura tego forum.

Nie chce mieć swojej strony zawalonej linkami bo chyba w tym chodzi o wymianę linków czy coś takiego.
Wymiana linkami z serwisami powiązanymi tematycznie, to zawsze dobra opcja.
Jak chcesz mozesz SWL-em dopalić stronę i też szybko powinna się pokazać w google.

Nie dopalaj SWL strony, tylko precle i wpisy katalogowe.

Zapraszam do publikacji wpisów w naszym katalogu przeznaczonym do promocji wartościowych stron: katalog firm. Dodatkowe informacje o darmowych katalogach stron znajdziesz w naszym forum SEO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności