Skocz do zawartości

[plagiat] moj art w gazecie z innym autorem

Bełdzio

Rekomendowane odpowiedzi

Bełdzio czyli spoko można rżnąć Twoje texty?

....

Pociesze Cię, że inny tekst w najnowszym numerze tez jest plagiatem, przynajmniej w części którą akurat czytałem ;)

daj info jaki to jak bede rozmawial z kims z Software to ich pociesze również :)

A o jaką gazetkę w ogóle chodzi jeśli można wiedzieć ???

hackin9

Też kiedyś miałem podobną sytuację, co prawda nie była to gazeta ale duży portal KATOLICKI, (być może i wydrukowane gdzieś zostało - nie wiem bo takowej prasy nie czytam) na moją uwagę, że tekst zawiera żywcem wyjęte zdania z moich artykułów dostałem odpowiedź od redakcji, że to nie możliwe bo autor jest szanowany, poważny i tym podobne farmazony. O ile pamiętam sam autor nie pofatygował się żeby coś mi odpowiedzieć. Dałem sobie spokój ... napisałem mu tylko że to wstyd i hańba :) ale może warto było powalczyć. Nawet nie dla pieniędzy tylko żeby dziennikarzyny nauczyły się czegoś.

https://wiadomosci.onet.pl/1628655,19,1,0,120,686,item.html

https://pl.wikipedia.org/wiki/Krystyna_Skarbek

Znajdź 10 szczegółów rózniących te teksty? :) To oczywiscie żart, bo róznic jest wiecej, ale jest zbyt dużo zdań kopiowanych żywcem. Duży może wiecej, wiec się nie przejmuje. Mój komentarz na onecie nie zostal uznany za godny upublicznienia. ;)

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności