Skocz do zawartości

Nowa opera

ilgesu

Rekomendowane odpowiedzi

Co sądzicie o nowej wersji Opery 9.50 ?

Pisze ponieważ mam z nią mase problemów. O ile design w niektórych miejscach ładniejszy i stronki się otwierają szybciej to mam mase zwieszania, źle odczytanych stron, na pio źle czyta niektóre rozmiary tabel, kilka przydatnych skrótów klawiszowych zmieniło swoj adres docelowy. Jestem troche zawiedziony tym faktem, bo na początku mi się podobało, a tak jestem zmuszony instalować wersje poprzednią.

@ilgesu - Jak takie "pierdy" powodują że instalujesz starą wersję przeglądarki to wybacz ale ja Cie nie rozumiem ;)

Nigdy żaden program nie będzie zadawalał wszystkich trzeba umiec programy dostosowaywać pod siebie albo siebie dostosować do programu :)

Co do opery nowej to widzieć widziałem, ot przeglądarka (jak każda). Sporo ma fajnych funkcji to trzeba przyznać , jakby tak zrobić mix Fx+Opera+IE byłby ideał. Na razie ideałów brak :) bo każda przeglądarka z tych bardziej znanych ma sporo dobrego ale też i każda ma sporo wku...jących funkcji.

Zawieszanie się co 5 minut nazywasz pierdem? A czy to że strony mają źle odczytane tabele i strona ma rozjazd też nazywasz pierdem?

Zmiana skrótów klawiszowych nie jest problemem, tylko niezbyt rozumiem po co zostały zmienione i dlaczego tak bez sensu.

U mnie również PiO oraz inne strony wyświetlają się prawidłowo. Nie doświadczyłem również zwisów.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Zainstalowałem 9.5 i po kilku minutach wywaliłem - dziwne problemy z js-em i kilka innych błędów; siedzę na ostatniej becie (nie RC!) - dla Windowsa jest to build 10051.

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Jak dla mnie to pierwszą zauważalną różnicą (oprócz tego spartolonego domyślnego, nowego skina) jest to, że mi nareszcie w panelu AdSense wszystko działa jak należy (wcześniej nie dało się normalnie zajrzeć do kanałów). A tak ogólnie to na +

Studio Moments - Nowoczesny Film i Fotografia Ślubna.

Jeśli potrzebujesz fotografa ślubnego lub kamerzysty na ślub i wesele w Krakowie lub Warszawie.

Operka 9.5 jak dla mnie na duży +. Tylko ten nowy skin rzeczywiście słabiutki, na szczęście już zmieniłem. Ogólnie bez żadnych problemów. Nie potrzebnie też pomieszali ze skrótami klawiszowymi, no ale przecież wszystko można sobie dopasować :D

Interesujesz się informatyką? - Zapraszam Cię na Forum Komputerowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności