Skocz do zawartości

PR update ? zmiana PR na kilkunastu stronach

coolszach

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
to dlaczego spadaja domeny, ktore nie sa zapleczami ??

firmowe, turystyczne, konkretne dzialalnosci w necie...

Bo spadło zaplecze. Niekoniecznie twoje. Tak ciężko to powiązać?

spadają domeny, które nie są pozycjonowane na zapleczach. maja staż w sieci po prawie 10 lat.

...ciezko powiazac ?? raczej tak

tam zlecam marketing internetowy i pozycjonowanie stron: bizzit.

spadają domeny, które nie są pozycjonowane na zapleczach. maja staż w sieci po prawie 10 lat.

Powaga? Nie wiążesz tego ze spadkiem site i przesunięciem linków z podstron do niebytu?

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

Powaga? Nie wiążesz tego ze spadkiem site i przesunięciem linków z podstron do niebytu?

...rozumiem o co Tobie chodzi. Ale mam na uwadze domeny ktore nawet sie nie otarly o SPAM i nawet nigdy nie musialy byc pozycjonowane...

nie wazne... czekamy cierpliwie ;)

A mnie nic nie obchodzi, co mi spadło, a co nie :) Już dawno przestałem widzieć sens w tym, co dzieje się podczas update'ów PR. Sobota Panowie, idzcie pooglądać się za pannami, a nie PRem :)

co z tego ze przestales widziec sens w ziemniakach jak klienci dalej je kupuja...

tekst ze PR juz dawno sie nie liczy nie ma racji bytu... jednak jest wyznacznikiem w sprzedazy i tyle... jak chcesz byc idealista to badz, duzo osob zarabia niezle pieniadze na PR ;-) ...oczywiscie nie tylko na PR, ale po co nie odkrajac troche tortu dla siebie jesli PR na to pozwala...

...panie sa podobne do PR - mozesz sie zdziwic kto do niej linkuje :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności