Skocz do zawartości

Nowy FireFox

papieros

Rekomendowane odpowiedzi

https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/3036

Działa z:

* Firefox: 2.0 – 3.0

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mi SeoQuake działa - wystarczy kliknąć na link który podałem kilka postów wcześniej :). Problemy są natomiast z Firebugiem - niby działa, ale podczas "Inspection" nie podkreśla żadnych bloków na stronie :/. Ogólnie nowy FF działa szybciej i chyba stabilniej, denerwuje mnie natomiast podpowiadanie adresów przy wpisywaniu - np. wpisuje "goog", a jako pierwsza podpowiedz wyskakuje forum PIO zamiast google.pl ;)

a jako pierwsza podpowiedz wyskakuje forum PIO zamiast google.pl ;)

Dodaj sobie etykietę np "google" do google przez kliknięcie w gwiazdkę 2x na pasku wtedy będzie ci się podpowiadać najpierw google

fajna opcja z tymi tagami przypisywanymi do stron, ogólnie zmiany sumuję na plus żeby tak jeszcze SEOpen zadziałał :D

searching.. bing.com

Hunting in Poland

czyzbym byl jednym z nielicznych, ktoremu dziala wszystko elegancko na najnowszym ff3?

seo quake+web develop+adblock - bez najmniejszych problemów :D

ogolne uwagi

- odwiezony interfejs przyjemny dla oka

- wydajnosc, brak zauwazalnych zmian w porownani z wersja 2

Blog Technologii WWW: DailyWeb.pl

są jakieś różnice FF3 w stosunku do FF2 odnośnie wyświetlania stron? zostały wprowadzone jakieś zmiany, modyfikacje czy udoskonalenia dotyczące XHTML, CSS, JS, etc.?

Jest trochę lepiej, ale nadal Firefox pozostaje w tyle względem Opery. Ciągle obsługuje stosunkowo niewiele elementów CSS3, test acid3 zdaje o kilkanaście punkcików mniej, ale nie ma to znaczenia; w końcu przechodzi test acid2...

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Ja zauważyłem znaczne przyspieszenie na kompie w domu, net po prostu śmiga że okiem nie zdąże mrugnąć, sam restart przeglądarki (np podczas aktualizacji wtyczek) trwał sekundę co z ff2 graniczyło z cudem

aktualizacja wtyczek bezproblemowa, wydaje mi się że starsza wersja więcej ramu zżerała np przy otwartych kilkunastu zakładkach

natomiast po zainstalowaniu na kompach w pracy nie zauważyłem znacznie większej wydajności -> wniosek ff3 potrafi wykorzystać dobrze możliwości pcta:)

searching.. bing.com

Hunting in Poland

Ja nie miałem jeszcze takich zwieszek. Na czym go odpalacie ? na xp czy vista ? może z vistą ma jakieś problemy. No i niech się wypowiedzą Ci co korzystają z ff3 na linuksie co na plus a co na minus.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności