Skocz do zawartości

Kto tak naprawdę klika w reklamy?

15175

Rekomendowane odpowiedzi

https://www.pagecreation.org/ tutaj gostek podaje screena z zarobków z google adsense, z jednego konta, za 3 miechy zarobił 36128.97 $ .... więc jednak ludzie klikają...

Nie mówimy o tym, czy ktoś w ogóle klika w reklamy adwords tylko o tym, która grupa użytkowników?

A takich screenów w sieci są tysiące.... Jeśli zaraz pod screenem znajduje się formularz newslettera, dzięki któremu poznasz sekrety adsense.... wiarygodność screena drastycznie maleje. Ale to temat na inny wątek.

trafic przychodzący z innych źródeł (strony odsyłające, wejścia bezpośrednie) oraz wejścia z wyszukiwarek na content jest bardziej stargetowany niż trafic z wyszukiwarek na ogólne frazy wybite linkami stąd takie statystyki

90% wejść to długi ogon baaardzo niszowych fraz.

Nie miałem obstawionej żadnej top pozycji.

No właśnie o tym pisałem w moim poście.

trafic przychodzący z innych źródeł (strony odsyłające, wejścia bezpośrednie) oraz wejścia z wyszukiwarek na content jest bardziej stargetowany niż trafic z wyszukiwarek na ogólne frazy wybite linkami stąd takie statystyki

90% wejść to długi ogon baaardzo niszowych fraz.

Nie miałem obstawionej żadnej top pozycji.

No właśnie o tym pisałem w moim poście.

Napisałeś, że stargetowany traffic generuje więcej kliknięć.

Tylko że taki traffic spadł u mnie o 80% a liczba kliknięć o 30%.

Jak pisałem, nie miałem obstawionych top fraz - tylko i wyłącznie długi ogon.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności