Skocz do zawartości

Free Domenki

Korul16

Rekomendowane odpowiedzi

Owszem może być, ale pozycjonowanie takich domen mija się z celem - bo nie są własnościa pozycjonera, który kase na pozycjonowanie wykłada ze swojej kieszeni.

A taki właściciel yoyo.pl może sobie domenę, a w zasadzie subdomene wziąć dla siebie i nici z twojego pozycjonowania :)

pzdr

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

oj oplaca sie stawiac :D

Ja kiedys testowo postawilem sobie na yoyo.pl strone o niszowej tematyce wrzucilem pare linkow z komentow na angielskich blogach wskoczylem na top1 ;) wrzucilem na strone ADS i linki do RS i jest w porządku - pare dolarow dziennie + okolo 500pkt dziennie na RS :)

liczy sie pomysl a potem to juz tylko wykonanie :)

oj oplaca sie stawiac :D

Ja kiedys testowo postawilem sobie na yoyo.pl strone o niszowej tematyce wrzucilem pare linkow z komentow na angielskich blogach wskoczylem na top1 ;) wrzucilem na strone ADS i linki do RS i jest w porządku - pare dolarow dziennie + okolo 500pkt dziennie na RS :)

liczy sie pomysl a potem to juz tylko wykonanie :)

Lepiej nie pisz bo nagle pokemony zaczna stawiac po 100 takich stronek by miec pareset dolarow dziennie i pare tysiecy pkt RS.

:)

PREMIERA, ZAJRZYJ KONIECZNIE*

Coś zupełnie innego:

Ręceprecz Odtybetu

*klikajac w mego refa nic nie tracisz, a ja mam 10%, dzięki :)

oj oplaca sie stawiac ;)

liczy sie pomysl a potem to juz tylko wykonanie !!!

zaraz bym kupił domenę + komercyjny hosting... i oczywiście rozwijał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności