Skocz do zawartości

Czy to prawdziwy czek z adsense ?

bardyt

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ten konkretny jest prawdziwy to nie wiem ale swego czasu kilka lat temu jako pierwsza wypłata jeszcze zanim robili przelewy na polskie konta otrzymałem taki sam.. tylko kwota była niższa :)

chodziło mi oto, czy gostek sobie jaj nie robi z tą kwotą, bo wygenerował taką w miesiąc :), więc myślałem, że czek jest jakiś lewy....

EDIT :

https://www.molicki.com/wp-content/uploads/...lenty_check.jpg tu jeszcze jeden czek z jeszcze większą kwotą, tylko co to za waluta ?

EDIT :

dobra już wiem, dolar kanadyjski ^^

Jest prawdziwy. Patrzcie co sobie za to kupił:

https://www.shoemoney.com/gallery/v/h2hummer/ :)

Ogólnie ten gość - Jeremy Schoemaker jest dość znany. Możecie sobie wygóglować troche o nim.

zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum...

Z tego co pamietam to nie jest to czek z jednego miesiaca tylko z kilku :( Tak czy siak, kwota nie najgorsza :P

No chyba google wypłaca po miesiącu :) , chyba, że kiedyś było inaczej... nie wiem ... , ale musi być to z miecha, bo przecież on 100 $ to musiał uzbierać w bardzo krótkim czasie, skoro taka suma końcowa, więc bez problemu powinni przelać :] ,

P.S. nie najgorsza kwota ? jakbym miał 1/10 z tego to bym się cieszył :) , już nie mówie o innych jego czekach , których nie znalazłem ^^

W stanach jak juz i powoli w Polsce zarabia sie na mowieniu ze sie zarabia

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności