Skocz do zawartości

Czy to prawdziwy czek z adsense ?

bardyt

Rekomendowane odpowiedzi

No chyba google wypłaca po miesiącu :( , chyba, że kiedyś było inaczej... nie wiem ... , ale musi być to z miecha, bo przecież on 100 $ to musiał uzbierać w bardzo krótkim czasie, skoro taka suma końcowa, więc bez problemu powinni przelać :] ,

zawsze można wstrzymać płatność :)

Nie takie kwoty zarabiają wykorzystując tylko adwords ;)

Polska pod tym kątem to .... nawet nie wiem jak to określić.

Skąd wiesz czy wśród tych co zarabiają dziesiątki tysięcy dolarów na adsense nie ma Polaków??

I tu takie pytanie: Czy jakbyś zarabiał xx tysięcy dolarów na stronce/stronkach to chwaliłbyś się tym i podał adres owych stronek innym rodakom ?? :)

jak dobrze rozumiem są to zarobki generowane z kilku (nastu) stron ? czy to jest konto z tylko jedną stroną :)

Pozdrawiam

tam na tym pierwszym jest podany co prawda adres jednej strony, czy to akurat z tej jednej, nie wiem. Jednak tak czy siak widziałem kilka jego czeków w google gdy poszukałem w grafice, powiem jedno, za każdym razem była inna waluta na czeku, niekiedy też mały zarobek, więc wydaje mi się, że z kilku....

Skąd wiesz czy wśród tych co zarabiają dziesiątki tysięcy dolarów na adsense nie ma Polaków??

I tu takie pytanie: Czy jakbyś zarabiał xx tysięcy dolarów na stronce/stronkach to chwaliłbyś się tym i podał adres owych stronek innym rodakom ?? :D

nie w Polsce... Tutaj nikt nie myśli jak samemu zarobić, tylko jak zrobić żeby inni nie zarobili więcej...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności