Skocz do zawartości

EliteLink.pl

EliteLink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Kilka dni przed końcem miesiąca opublinkujemy ID kont które mają największą ilość domen. Możemy wtedy poinformować o MAX i MIN.

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=422192

Takiej informacji nie możemy udzielić.

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witaj

Lista osób którym przydzielimy konta premium zostanie opublikowana w poniedziałek, najdalej we wtorek.

Oczywiście będzie obejmowała ilości domen danych userów na 30 dzień działania systemu.

Dodatkowo, prawdopodobnie wcześniej niż zapowiadaliśmy wraz z ukazaniem się listy udostępnimy możliwość przelewów punktów z poza programu partnerskiego.

Pozdrawiam

Pytanie do tych co korzystają z linków stałych (lub do administratorów) - orientacyjnie 5000 punktów starcza wam na ile linków (prośba również o napisanie kategorii) ? Zastanawiam się czy warto w to wchodzić w ogóle...

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

witam

Poniżej lista ID uzytkownikow z systemu EliteLink.pl którym włączyliśmy konta PREMIUM zarówno w systemie LM jak i EL.

24514

541

16779

11639

17982

24620

18372

13876

25086

830

20807

4653

2470

22923

20105

22283

14429

3823

292

11802

20470

2034

2327

9227

24432

6595

3303

24416

15324

5135

https://linkme.pl/forum/viewtopic.php?pid=20550#p20550 - info co znajdziecie w Premium

General - nie mozna okreslic ilosci linkow jaką dostajesz za 5000 punktów poniewaz dostajesz ciągle linki.. nie ma limitu B)

Włączenie bazaru w EL juz w tym tygodniu..

..i jeszcze cos ;)

dobranoc

==============================================

EliteLink.pl - Innowacyjny system wymiany linków rotacyjnych i stałych.

468x60.gif

nic nie mówie ale martwi mnie aż tak powolny rozwój elitelink, liczyłem na to ale coraz bardziej wydaje mi się ze nic z tego nie będzie....

spójrzcie ile już tygodni jest na rynku, spamy wysłane na konta tysięcy osób z linkme.pl itp.... a jaki skutek mamy po tylu tygodniach? 3mln podstron, 4000 domen.... śmiech na sali :)

zestawiając to z e-web lub seo.net.pl to już w ogóle żałośnie wypada elitelink a liczylem na 3cią dobra opcje w SWL

spójrzcie ile już tygodni jest na rynku, spamy wysłane na konta tysięcy osób z linkme.pl itp.... a jaki skutek mamy po tylu tygodniach? 3mln podstron, 4000 domen.... śmiech na sali ;)

Bo to już nie jest nowość - jest ogromna konkurencja w branży i szczerze mówiąc wątpię żeby jakikolwiek nowy SWL osiągnął jeszcze staty podobne do seo.net czy e-web. Co gorsza w ostatnim czasie wystartowało sporo dobrych systemów - EliteLink, Gotlink czy Seodopalacz - ciężko już sie przebić a mnie powoli zaczyna brakować zaplecza na którym mógłbym to testować :) - mimo wszystko uważam że rotacyjna konkurencja się zawsze przyda i jak wykazują moje testy EliteLink ma już sporą moc którą warto wykorzystać.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Witam

po pierwsze w 4 tygodnie 4k to wynik nienajgorszy. Sami spodziewalismy sie wiecej ale nie ma się co łamać, będzie dobrze :) Konkurencja jest duża, teraz nie tak szybko pozyskasz nowe serwisy.. no chyba ze je sam sklonujesz ;)

po drugie jesli juz patrzysz na ilosc podstron to 3.000.000 / 4.000 = ile srednio ma 1 domena.. porownaj do innych i wyciagnij sam wnioski, zobaczysz ze chyba cos nie jest tak jak byc powinno. Na 4500 domen juz mozna wyciagnac jakas srednią.. mozna sie pomylic o ile ? 100% ? OK. ale o 1000% ? nie sądzę.

Zaraz przyjdzie czas na promocje EL , nic sie nie martwcie. EL jeszcze bedzie numero uno w rotacyjnych. A dlaczego nie TERAZ tylko dosłownie za chwilkę.. to wie pewna grupka osób..

pozdrawiam

==============================================

EliteLink.pl - Innowacyjny system wymiany linków rotacyjnych i stałych.

468x60.gif

Mnie odstraszyliście 2 rzeczami. Najpierw obiecaliście, że podanie ile trzeba mieć domen aby dostać premium - dodał bym tyle bo mi na nim zależało, ale chciałem mieć jasność - coś za coś.

Ponadto nie odpowiedzieliście na mojego maila (wysłanego przez waszą stronę) - bierzcie przykład z konkurencji - odpisują, podają telefony, skype - mam z nimi kontakt, bardziej im ufam.

Nie mówię, że nigdy do was nie przyjdę, ale po prostu możecie inaczej traktować userów.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Ponadto nie odpowiedzieliście na mojego maila (wysłanego przez waszą stronę) - bierzcie przykład z konkurencji - odpisują, podają telefony, skype - mam z nimi kontakt, bardziej im ufam.

to jest fakt, kontaktu żadnego nie ma na stronie EliteLink, ja kiedys juz 2 sprawy pisalem to do dzis na żadną nie mam odpowiedzi :D

no zobaczymy, czemu niedlugo ma byc lepiej niz jest przez ostatnie tygodnie od startu, mam nadzieje ze naprawdę to ruszy bo przydaloby sie miec fajne i równorzędne mocne 3x SWL = seo.net.pl + e-web + elitelink

CrashXT, nie masz czego żałować ;) W tym koncie premium przynajmniej na elitelink nic nie ma :)

Ja zauważyłem że pojawiła się opcja dodania trzech różnych anchorów dla linków - pytanie tylko czy to jest z premium, czy też po prostu dodali to w międzyczasie gdy tam nie zaglądałem ;)

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Co do kontaktu - to on nastąpił. Z czego bardzo się ciesze. Można zrozumieć, że troszkę start (i inne prace) ich przytłoczył. Jednak osobiście był polecił branie wzoru z Jeża - to co pokazał - brak słów ;)

Teraz mamy 4 systemy rotacyjne: e-weblink.com, seo.net.pl, elitelink.pl, gotlink.pl (od najstarszego).

e-weblink.om - chodzą słuchy, że dużo mocy sprzedanej

seo.net.pl - kiepski bok, a właściwie chyba brak

elitelink.pl - brak kontaktu

gotlink.pl - mało domen

Jednak każdy ma potencjał

e-weblink.com - bardzo dobry marketing

seo.net.pl - bardzo silny

elitelink.pl - potencjał linkme.pl

geolink.pl - ładny wygląd ;)

Nie wiadomo co będzie za 6 miesięcy. Nie można żadnego skreślać.

Crash o takie podejście chodzi! Sam mam tak samo :]

Jedni wolą się brać za promocje i marketing strony, inni tracą czas na s_raporty ;)

Co do elitelink.pl to sądzę, że jednak można ten zapał na nowy system dalej do linkme.pl wrzucić, żeby go jeszcze bardziej wzmocnić, a to już by było cudem :-) i pogrążeniem konkurencji :-)

e-weblink.om - chodzą słuchy, że dużo mocy sprzedanej

seo.net.pl - kiepski bok, a właściwie chyba brak

BOK w seo jest :) to sie tak mi tez wydawalo ze admini seo.net w ogole nawet w temacie nie odpowiadają na problemy ludzi, ale wystarczy cos tam wspomnieć i krupek i varius sami sie od razu pytają na priv co pomóc i zrobić, dzialają tak nadal ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności