Skocz do zawartości

EliteLink.pl

EliteLink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

musze przyznac jedno. 10 dniowe linki wbrew moim pierwszym obawom sprawdzaja sie i to bardzo milo. co prawda sprawdzalem narazie do linkowania fraz niszowych ale efekty sa naprawde zadowalajace. tzn stosunek efektow do wykorzystanych punktow.

problem jest innej masci. na probe tydzien temu skasowalem skrypt z jednej z moich domen i nadal mam przydzielone za nia punkty.macie tylko 4,5 k domen a juz serwer nie nadrabia ze sprawdzaniem?? :D

a tak przy okazji:

w systemi sa linki losowe i stale i roznia sie one powaznie w dzialaniu. problem polega na tym ze jak wybiore ze chce dostawac linki stale i losowe mam do wyboru tylko wartosc "graniczna". to troche tak jakbyscie uznawali ze oba te rodzaje linkow sa takie same a nie sa.

powinienem mogl wybrac ze chce aby link byl pobrany dziennie np 10 razy losowo i 10 razy jako link staly.

wiem oczywiscie moge dodac 2 takie same linki stale i losowe ale po co skoro mozna by to bylo zrobic w jednym linku.

ps

skoro konta z linkme zostaly przeniesione automatycznie a w linkme mam konto premium to dlaczego w elitelink nie mam (zaznaczam ze login mam inny)? :D :D :D

Skieruj się do ich supportu... tzw. skryptu...

tylko właśnie w Elitelink nikt nigdy nie odpowiada na emaile B) hehe B)

swoją drogą ciągle czekam na ten zapowiadany przez elitelink nagły wzrost obrotów bo ciągle mijają tygodnie a statystyki są bardzo mizerne w porównaniu z konkurentami, nawet młodymi SWLami. :P

• 2 tygodnie później...

panowie system wam umarl :D

taki ladny start ale mam wrazenie ze nieprzecietnie zaniedbaliscie sprawe

od czasu dodania stron nie zaktualizowaliscie mi site.

dodadkowo dla proby na tych stronach skasowalem skrypt elitelinka - niedlugo minie miasiac odkad to zrobilem a strony sa nadal aktywne i mam nadal wygenerowane w ten sposob "puste" punkty.

pomysl byl dobry, efekty tez - sprawdzalem

myslalem nawet zeby przeniesc do was wszystkie domeny a tu odwalacie taki numer - szkoda........

wlasnie z ciekawosci zerknalem na moje konto, zaraz postarcie dodalem 2 domeny by zobaczyc co to :) po 3 dniach usunalem kod - dzisiaj zerkam na koncie mam punkciki - ladnie niby linki losuje :) - ciekawe tylko gdzie one trafiaja, jak pewnie 3/4 domen pokasowanych z systemu

aktualizacji site tez nie bylo - tak jak dodalem tak wisi

Witam

Już zaczynamy się zabierać mocniej do EliteLink, zostaje przyspieszone sprawdzanie site oraz test instalacji

do kilku godzin zostaną włączone przelewy w systemie.

Wakacyjny okres oraz prace nad nowymi projektami troszkę dały się we znaki. Wkrótce to Wszystkim wynagrodzimy!

Wprowadzamy pewną zmianę:

Darmowe dolinkowanie będzie przelaczane na tryb NIE co 15 dni. Ma to zapobiec nadmiernemu dolinkowaniu domen uczestniczących w systemie. Oczywiscie możecie co 15 dni włączać dolinkowanie na kolejne 15 dni. Nie będzie też sytuacji ze będą dolinkowywane zbanowane domeny, chyba nikt w dzisiejszych czasach nei ma zbyt wiele wolnego czasu na zabawę..

==============================================

EliteLink.pl - Innowacyjny system wymiany linków rotacyjnych i stałych.

468x60.gif

Mam pytanie co wlasciwie oznacza w tym systemie dana "Pobrano" czy to jest do ilu stron został dodany link jednego dnia? Np. jak jest 100 to do 100 stron lub podstron?

2 pytanie to wlasciwie jak szybko ten system działa, ile trzeba dać punktów dla dość młodej domeny żeby pozyzjonować średnio trudne frazy? Może ktoś potestował to i podzieli się doświadczeniem na temat tego systemu....

A mam pytanie do EliteLink.pl

Czy jeśli inny użytkownik dodał moją stronę w systemie LinkMe to ja nie będę mógł dodać strony w systemie EliteLink? Bo moją domenę miał wcześniej inny koleś i teraz muszę czekać 6 miesięcy na to aby móc dodać do linkme. Ale chciałem zainstalować EliteLink i nie chce mi aktywować serwisu. Pisałem na forum eltelinka ale zero odzewu. Może ktoś tutaj się wypowie w związku z moim problemem?

Czekam z niecierpliwością na odp/

witaj JOHNEK

pole 'pobrań' oznacza ilosc pobran danego linku od chwili dodania do do systemu, tak jak w innych systemach..

na drugie pytanie sam nie odpowiem.. efekty są jednak trzeba jeszcze zbierac domeny aby był mocniejszy..

ADAM1234

Inny uzytkownik nie moze dodac Twojej strony do LinkMe bez Twojej wiedzy / dostepu do Twojego konta ftp na serwerze.. jesli ma dostep jest to rownoznaczne z Twoją zgodą..

Informowalismy ze mozna dodac do EliteLink co najwyzej strony ktore są w LinkMe-SLIM.. strony LinkMe-Elite nie będą dopuszczane

468x60.gif

No wiem. Ale ja mam domenę sponsorowaną, i kiedyś tę domenę miał inny użytkownik, który kiedyś miał dostęp do FTP. I on dodał moją domenę do LinkMe i teraz nie wiem dlaczego, ale nie mogę aktywować serwisu w EliteLink. Czy to ma jakieś znaczenie. Jeśli nie to czy jak ponownie wgram pliki z EliteLink na serwer to pomożenie mi? Lub aktywujecie mój serwis?

Instalacja jest poprawna, bo strona jest na extreme-fusion i na tej stronie mam zainstalowy np. seo.net.pl i nie było problemu z instalacją.

Czekam na odp/

oczywiscie ze jest taka mozliwosc..

juz wielu uzytkownikow z niej skorzystalo

przeczytaj o instytucji OWNERa - https://linkme.pl/forum/viewtopic.php?id=2422

acha..

od ok 2 tygodni włączona jest mozliwosc przelewania punktów zarobionych i z PP i za strony.

Zachęcamy do przelewania :piwo:

Przyspieszylismy sciaganie site co pewnie również wielu zauważyło..

zaprasamy do aktywnego uczestnictwa w systemie

468x60.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności