Skocz do zawartości

EliteLink.pl

EliteLink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy ten system jeszcze żyje?

Czy przy "stałych" linkach jest tak, że mając za stronę XXX punktów, to mogę sobie dać np. 50 linków dziennie, czyli przez cały czas będę miał 500 linków (codziennie będzie się dodawało 50 nowych i odejmowało 50 starych)? Tak to rozumiem, ale jakoś tego nie widzę... Bo w pewnym momencie, gdy nie dodaję NOWYCH linków, powinienem mieć w miarę stałą ilość dostępnych punktów, tymczasem one cały czas się zabierają do 0. Mając 0 punktów, dodałem stronę, za którą dostałem 1,9k. A w menu widzę prawie 3k. Czy to jakaś fatamorgana firefoxa czy bug? :D

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Witaj ponownie

punkty odejmowane sa za linki stale i zwracane po wylosowaniu kolejnej paczki na kolejny okres

z uwagi na zmniejszenie obciazenia serwera optymalizujemy zapytania , wystarczy kliknac na jakis link w MENU (z lewej strony PU) i punkty powinny sie przeliczyc.

Pozdrawiam

==============================================

EliteLink.pl - Innowacyjny system wymiany linków rotacyjnych i stałych.

468x60.gif

U siebie zaobserwowalem co innego. Strony i linki dodawałem w rożnym czasie, zresztą cały czas coś zmieniam w linkowaniu. Jeżeli nic nie ruszam to powinienem mieć w miarę stały poziom dostępnych punktów - to wygląda na oczywiste, bo po 10 dniach tyle samo punktów zużywam, co system mi zwraca. Tak nie jest - liczba punktów z dnia na dzień maleje prawie do zera, a potem skokowo rośnie do np. 30 000 i znów spada itp.

Ciekaw jestem z czego to wynika.

Eksperyment Discover.pl

Optymalizacja to jedno, ale bugi to chyba dwa. Wczoraj mi się odświeżyło (po tygodniu) samo z siebie, wyglądało ok. Ale dziś już widzę, wszystkie punkty dostępne. Chyba cośik nie tak?

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

EliteLink.pl i linkme, co ze stronnicowaniem?

po 10 pozycji na stronie pokazywac - to jakos nie teges.

p.s.

czy mnie się wydaje czy tez serwer elitelink muli tak samo jak linkme?

witam

stronnicowanie ?

A wchoziłeś w zakładkę USTAWIENIA ?

oba systemy przeciez mają mozliwosc zmiany do 30.. ale wiadomo, niektorym i 3000 bedzie mało..

ale dobieramy tak cyferki aby bylo optymalnie,

zamulanie ? kiedy sprawdzales ? elitelink to osobny serwer co bardzo latwo kazdy moze sprawdzic, ponadto gdy byla awaria w TP to jak wielu zauwazylo EL dzialal.. bo to osobny serwer na innnym pietrze tego DC. LinkMe tez nie muli, są okresy mocniej obciazane i słabiej.. ale po ostatnich zmianach (łącznie z dorzuceniem dodatkowej maszyny) zaobserwowalismy wzrost predkosci kilka razy. Bierzemy pod uwage bardzo szybki rozwoj systemu wiec liczymy sie z podpieciem koejnych maszyn

pozdrawiam

468x60.gif

Zrobcie cos w koncu z tym systemem, wchodze raz na kilka dni i za kazdym razem mam kilkadziesiat-kilkaset nieaktywnych stron i musze siedziec godzine i ponownie je aktywowac. Mam juz tego dosyc, jak jeszcze raz bede musial poswiecac swoj czas na aktywacje stron to ja dziekuje za taki system, konkurencja jest duza i jest w czym wybierac. Jakos inne systemy umieszczone na tym samym zapleczu nie wywijaja takich numerow.

stronnicowanie...mają mozliwosc zmiany do 30.. ale wiadomo, niektorym i 3000 bedzie mało..

za duzo emocji. minzy 30 a 3000 sporo cyfr.

zobaczmy co proponuje konkurencja w tym zakresie.

Bierzemy tylko swl które sa w miare popularne, zgoda?

weblink - 200 adresów na stronie

seo net - unlimited

gotlink - 100 adresów na stronie

SeoDopalacz - unlimited

i troche jeszcze na deser, czego nie ma w innych swl, a jest w linkme.

najgorszym przekleństwom linkme byl pomysł zmusic uzytkownika czekac az zaakceptujesz jego strony i ten okres faktycznie bardzo długi bywa.

najgorszym przekleństwom linkme byl pomysł ze wlasnie admin decyduje umiescic strone do slim lub elite według jedynie własnych znanych tylko jemu powodów.

najgorszym przekleństwom linkme bylo mulenie serwerów, wszyscy, wszedzie i od dawno o tym pisza.

najgorszym przekleństwom linkme bylo ot tak sobie wylaczenie strony. Taka miła nuiespodzianka. ( Tyle ze jak nie logujesz sie do linkme pare miesięcy, mozna się zdiwic)

najgorszym przekleństwom linkme byl pomysł zmusic uzytkownika pobierac i wgrywac dla kazdej strony osobny zestaw plików.

jesli podpinasz 500 stron-masz pobrac róznych 500 paczek plików i 500 razy wgrywac i instalowac osobno.

standartowo wgrywam wp na serwer i juz mam weblink, seonet i gotlink. ale nie moge wgrac odrazu linkme.

• 2 tygodnie później...

Pytanie: wyzerowaleś mnie punkty za krytyke czy to taki "zbieg okoliczności"?

Dawno to zrobiłeś?

nikt nikomu nie zerowal punktow .. nie mamy takiej prostej strategii.. to nie ten system i nie Ci wlasciciele :)

Pawka Ty masz 'tysiace' kont we wszystkich systemach.. ciezko bylo by sie polapac , ktore konto Ci zbanowac ;>

podaj prosze nick w EL a sprawdzę co jest grane..

468x60.gif

mnie sie zdarza czasem mieć wyzerowan epkt - sam nei wiem czemu - może long response from server ?:

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności