Skocz do zawartości

EliteLink.pl

EliteLink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dziękujemy za chęc podjęcia współpracy, wielkie dzięki za ciepłe słowa, które z pewnością zagrzeją nas do jeszcze intensywniejszych działań.

Co d olinków stałych - Domyślnie są ustawione na 10 dni. Zmiana na 1000 dni to dla nas dosłownie 1 sekunda. Najbliższy czas pokaże optymalną ilość dni dla której będziemy przyklejać linki do stron/podstron.

==============================================

EliteLink.pl - Innowacyjny system wymiany linków rotacyjnych i stałych.

468x60.gif

Czy będzie wiadomo ile trzeba dodać stron aby być wśród tych 30? Chodzi o to czy będzie można zostać poinformowanym o tym, że np. brakuje mi 300 domen?

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Witam ELITELINK.

Chcialem zarejestrować tam konto na te same dane co w linkme.pl ( tj. login haslo i mail )

Wyskoczylo mi ze taki user juz istnieje. Wiec loguje sie na te same dane i patrze ze konto mam juz utworzone.

Czy nie jest to konto przeniesione z linkme.pl ? Nie jest to zgodne z prawem chyba. Ja akceptowałem regulamin w linkme.pl i tam się rejestrowałem.

Nie ma jakies ustawy o ochronie danych. ?

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

Szybkie logowanie

Każdy dotychczasowy użytkownik systemu LinkMe.pl może jednocześnie korzystać z systemu EliteLink.pl bez konieczności zakładania nowego konta. Zaloguj się do EliteLink używając tego samego loginu i hasła.

THI Widać jak Was tam uczą w tym ZST... :-)

Witam

Przeciez żadne dane nie są przekazywane osobom trzecim. To tak jakbyś dostał dwa samochody , które możesz odpalić wspólnym kluczykiem.

Nie musisz korzystać z ktoregoś systemu jesli nie masz takiej chęci. To ułatwienie , że nie jest wymagana podwojna rejestracja.

Jesli takie rozwiązanie Ci nie odpowiada to poinformuj a konto na EL zostanie zablokowane.

Kilka dni przed końcem miesiąca opublinkujemy ID kont które mają największą ilość domen. Możemy wtedy poinformować o MAX i MIN.

Pozdrawiam

==============================================

EliteLink.pl - Innowacyjny system wymiany linków rotacyjnych i stałych.

468x60.gif

Dobra ja rozumiem, ale chodzi o to że nie wyrażałem nigdzie zgody na przeniesienie a raczej skopiowanie (czyli rozpowszechnianie) mojego konta z linkme.pl.

Jezeli sie rejestruje w jednym serwisie to nie życzę sobie aby ktoś kopiował i rozpowszechniał moje konto. Bo później moze sie okazać ze jestem użytkownikiem 100 portali na których się nie rejestrowałem.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności