Skocz do zawartości

EliteLink.pl

EliteLink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Będę chciał kupić chleb pójde do piekarni, wędlinę pójdę do mięsnego, sałatę pójdę do warzywniaka.... to po co zrobili markety?

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Regulaminu nie ma, zeby nie zrażać potencjalnych uczestników lub nie wywoływać dyskusji. :D

Mam pytania:

1. Kategorie dla dodawanych stron to jeszcze bym zrozumiał, ale ograniczenie wyboru kategorii dla linku to poważny błąd.
  2. Jest jakieś ograniczenie w ilości znaków dla tekstu przed i po linku? Po mogę wrzucić 2k tekstu z precla i zmienić tematykę strony. :)
  3. Jak często bedzie robiona wycena stron - PR, site sie przecież zmienia.

Cały ten segment mozna było rozwiazać inaczej. Jak już zezwalacie na tekst, to po co osobno adres, anchor, title, tekst przed, tekst pod. Wystarczy jedno pole - wklej precelek do 300 znaków (na przyklad), a jeszcze lepiej kilka do losowania. No, ale jest jak jest. Czekam na odpowiedzi na pytania.

Eksperyment Discover.pl

mi sie w FAQ podoba to z punktami, szczególnie:

Na ilość punktów za strony w decydujący sposób wpływają następujące parametry:

...

Subiektywny współczynnik mocy przyznawany przez moderatora podczas wtórnej wyceny (tylko dla stron wartosciowych)

...

jak to już ktoś tu kiedyś napisał, coś co dla kogoś jest wartościowe, dla kogoś innego może być g... warte, no ale w końcu to tylko subiektywna ocena, dająca mozliwości "dowartościowywania stron"...

to tylko moje subiektywne zdanie :D

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Faktycznie z tym dodawaniem tekstu przed i po linku, to chyba zły pomysł.

Wszedłem w ten system, ale na moich stronach widzę tylko /no prawie/: pozycjonowanie stron i ręce precz od tybetu, które zajmują prawie całą dolną linię na stronie

mieslismy napisać ze obiektywna ? przeciez gdybysmy napisali OBIEKTYWNA to zaraz bylo by wiele glosow ze to nie jest obiektywna ocena.. zwal jak zwał ..

nigdy nei bedzie to obiektywna ocena dla wszystkich, bo to co dla nas obiektywne dla niezadowolonego bedzie zawsze subiektywne.. chcialem ujac to faktycznie tak jak to wygląda.. OK zatem kasuję słowo 'SUBIEKTYWNEJ' :D .. pod tym słowem ukrywała się tylko prawda i szczerość

jest tak ze jesli dobra strona to zostanie doceniona , uzytkownik moze zglosic ją do przeglącniecia i ponownej wyceny.

Kategorie dla dodawanych stron to jeszcze bym zrozumiał, ale ograniczenie wyboru kategorii dla linku to poważny błąd.

Jest jakieś ograniczenie w ilości znaków dla tekstu przed i po linku? Po mogę wrzucić 2k tekstu z precla i zmienić tematykę strony.

mozna jasniej? jest wybor kategorii.. wiec o co chodzi ? o to ze jest ich za malo ? OK , moze byc wiecej.. tylko pytanie po co ?

YEDEN - juz sie obawialem ze nei zauwazyles EL , ale widze ze post piękniutki :)

wchodziles w ogole do systemu ? cos mi sie wydaje ze zadajesz pytania nie zadajac sobie trudu sprawdzenia .. przeciez tekst za i przed ma limity.. wystarczy wpisac kilka slow zeby sie przekonac czy są .. a jesli są to jakie

Tekst PRZED i ZA ma swoje plusy - oczywiste (otoczka tematyczna) , więcej tekstu na stronie dzięki czamu wzrasta jej unikalność i minusy które są na stronach zapleczowych do zniesienia - zabierają troszkę więcej miejsca

Oczywiscie ze wszystko zawsze mozna zrobic na 1000 sposobów, wkrotce kolejne zmiany dot ostatniego Twojego punktu.

==============================================

EliteLink.pl - Innowacyjny system wymiany linków rotacyjnych i stałych.

468x60.gif

Zauważyłem, bez obawy. Na razie zbieram wolne spamy. A co do tekstu - to jest darmowy content na stronę. :D A ograniczenia to przeciez mozna podać w opisie pola.

Wybór kategorii w trakcie dodawania linku ogranicza ilosć stron, na których bedzie wyświetlany link. Szkoda, ze nie można zaznaczyć więcej kategorii.

I trzecie pytanie - jak często wycena?

Eksperyment Discover.pl

jak dla mnie to tekst przed i po to calkiem niezla sprawa przynajmniej linki mogą wyglądać troche bardziej naturalnie niż wcześniej link link link

i ja rozumiem ze zajmują wiecej miejsca ale moze jak będą opisy to moze linki pozycjonujące zaczną robić troche ruchu z ludzi ktorzy nie wiedzą co to za linki

Planujesz wesele i ślub?

Pijasz dobre Wina. Pozycjonuj EliteLink`iem - dobra rzecz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności