Skocz do zawartości

EliteLink.pl

EliteLink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
mi sie w FAQ podoba to z punktami, szczególnie:
Na ilość punktów za strony w decydujący sposób wpływają następujące parametry:

...

Subiektywny współczynnik mocy przyznawany przez moderatora podczas wtórnej wyceny (tylko dla stron wartosciowych)

...

jak to już ktoś tu kiedyś napisał, coś co dla kogoś jest wartościowe, dla kogoś innego może być g... warte, no ale w końcu to tylko subiektywna ocena, dająca mozliwości "dowartościowywania stron"...

to tylko moje subiektywne zdanie !!!

korzystajac z "subiektywnego" linkme, w pelni zgadzam sie na takie obostrzenia :-)

poza tym, liczy sie lokalny koloryt, nawet socjalistyczna matrioszka Unia E. wspiera regiony a nie panstwa, wlasnie dlatego ze nie sa wystandaryzowane ;-)

polish suicide flew 48 successful missions

Witaj

Strona dostaje 3 darmowe pobrania linku dziennie. Oczywiście możesz dostać link rotacyjny lub stały(10 dni) Jest to dobry sposób na wzmocnienie stron partnerskich. Często bywa tak ze użytkownicy dodając zaplecze pozostawiają go samym sobie. Nasz system wzmacnia takie zaplecze (o ile użytkownik wyrazi taką chęć) dzięki czemu Wasze linki na takich zapleczach mają większą moc.

Pozdrawiam

Czy system też działa na zasadzie ze czym więcej punktów tym cześciej sa pobrania?

I czy odejmowane sa punkty za przydzieleniu linku na 10 dni. A za rotacyjne nie?

W ogóle na jakiej zasadzie działa szybkośc pobierania i przydzielania linków.

Witam

Tak, im większa dawka mocy na dany link tym czesciej zostanie pobrany. Możesz również ustawić dzienną dawkę by ograniczyć - lepiej panować nad przydzielaniem (bezpieczniej).

W przypadku linków zwanych umownie stałymi (10 dni) pobierana jest pewna ilość punktów w zależności od wartości domeny, którą ocenia system. Punkty są oczywiście zwracane po 10 dniach gdy link jest zwalniany z danej strony. Nic nie ginie, dostajesz 100%-towy zwrot punktów. System szacuje ogolną moc, mozliwosci, sprawdza jaki jest Twoj udział w systemie i na tej podstawie otrzymujesz pobrania. Algorytm nie jest prostolinijny. Za wyswietlanie linkow rotacyjnych nie sa pobierane punkty. Jak zauważyliście system bardzo szybko nabiera mocy.

Zapraszamy do dodawania stron i linków, pierwsi zyskają najwięcej.

Charls

zazwyczaj kieruję się zasadą: .. kto wyniuchał ten ..

niemniej dziękujemy za poparcie tak wielkiej i powszechnie uwielbianej osobowości :)

Piękne nastawienie, jeszcze błędów nie znalazłeś a juz zapowiadasz ze wytkniesz :)

Bardzo proszę, niejednokrotnie zaznaczałem , że system był testowany kilka miesięcy i zapewne znajdą się jeszcze rzeczy do dopracowania dlatego bardzo chętnie wysłuchamy wszelkich propozycji zmian i poprawek.

Pozdrawiamy

==============================================

EliteLink.pl - Innowacyjny system wymiany linków rotacyjnych i stałych.

468x60.gif

A czy można dopracować jedną rzecz. Mianowiecie gdy sobie posortuje linki czy strony według jakiego mojego kryterium i przejde na następną stronę to to sortowanie znika i od nowa tzreba sortować. Co jest strasznie upierdliwe krótko mówiąć. Można liczyć na poprawę tego?

Są jakieś różnice punktowe gdy dodam stronę z linkami "stałymi" ? A konkretnie czy dostałem za to mniej/więcej/tyle samo punktów jak za tą samą strone w systemie rotacyjnym :)?

Dodatkowo przydało by się zrobić możliwość dodania linku tak aby był wyświetlany w kilku kategoriach z uwagi na to że obecnie nie wiem czy ktoś dodał link np do kategorii np "Media" i mogę czekać do us.... śmierci a mój link nigdzie się nie ukarze :)

aaa i najważniesze ;p Przelicznik % dla projektów to według mnie porażka :) Wole sam konkretnie ustawić ile punktow a być na X grupe niż bawić się w % :)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Witaj

Nie ma różnicy punktowej wynijakącej z typu strony. Czyli tyle samo punktów dostajesz za losowe i za stałe. Powodem takiego rozwiązania było to, iż wiekszosc uzytkowników wybrałaby ten typ gdzie dosyanie więcej punktów powodując w ten sposób niedobor stron o okreslonym typie. Opisujemy to w faq.

Linki są wyświetlane na chwilę obecną we wszystkich kategoriach. Do czasu zdobycia większego zasobu domen linkujących nie ulegnie to zmianie.

Z przelciznikiem nie ma problemów. Dlatego pytamy Was o zdanie aby moc dopasować system do Waszych potrzeb, jednak potrzebujemy większej ilości głosów bo np. ci ktorzy nie wypowiadają sie w tej kwestii są za czy przeciw ?

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności