Skocz do zawartości

EliteLink.pl

EliteLink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

W sumie czyli tak na chłopski rozum bardziej "opłacalne" jest dodawanie linków "stałych" na stronie z uwagi na to że nie ma aż takiej rotacji linków na stronie www ;)

co do przelicznika to faktycznie powinno wypowiedzieć się więcej osób, w sumie znalazłem jeden plus dla % a mianowicie to brak problemu "anulowania punktów w grupach" przy spadku ilości punktów na całym koncie. Nie potrzebny jest wtedy bufor jako główna grupa. No ale dla mnie bardziej liczy się wygoda ;)

No nic trza dodawać strony i czekać na efekty ;)

[edit]

Ok widzę że przed tym też jest "zabezpieczenie"

Musisz dodać minimum 1 stronę z linkami rotacyjnymi dla takiej ilości stron

:)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A co z moim pytaniem??

A czy można dopracować jedną rzecz. Mianowiecie gdy sobie posortuje linki czy strony według jakiego mojego kryterium i przejde na następną stronę to to sortowanie znika i od nowa tzreba sortować. Co jest strasznie upierdliwe krótko mówiąć. Można liczyć na poprawę tego?

- Współczynnik mocy przyznawany przez moderatora podczas wtórnej wyceny (tylko dla stron wartosciowych)

Czyli to oznacza że od razu po dodaniu strony wartość punktów może ulec zmianie w zależności od tego czy strona się spodoba moderatorowi czy nie ;]?

Michał Kryński

Zmiana adresu email nie działa ;)

A i czy przelewać punkty bedzie mozna tylko z PP? W panelu jest:

Możesz na dzień dzisiejszy przelewać jedynie punkty pozyskane z Programu Partnerskiego. Prowizja systemu wynosi 3%.

Czyli ma się to jakoś zmienić?

Szczerze mówiąc jest to jak dla mnie troche bezsensu aby tylko punkty z PP przelewać :)

Michał Kryński

Warto by dać jakąś bieżącą informacje zwrotną ile mocy ( jaki procent przydzielonej mocy) wykorzystano dla danej grupy linków. Nawet w formie takiej jak pasek PR ;) .

Chciałbym tez orientacyjnie wiedzieć jaka ilość pobrań dobowo ustalić np. dla 1000 punktów, żeby nie robiły się przerwy w pobraniach. Może jest gdzies takie info.

Eksperyment Discover.pl

po zapoznaiu się z grubsza z nowym systemem mam dwa pytania

Dlaczego nie ma i kiedy będą dane kontaktowe ??? https://elitelink.pl/pl/contact to raczej mało poważne żeby nie wiedzieć komu powierzamy zaplecze do kogo mieć pretensje w razie czegoś ???

oraz druga sprawa to:

Muszę przyznać że rozwiązanie z dodawaniem tekstu przed i po linku jest genialne ponieważ po takim zabiegu można bardzo łatwo znaleźć strony zaindeksowane w Google z naszym linkiem.

pod którą też się mocno podpisuje , ze tak powiem szczeliliscie sobie w kolano o ile linka kursy komputerowe jak widać nic nie mówi o tyle a profesjonalne kursy komputerowe warszawa pokazuje całe zaplecze na dłoni

kwiaciarnia lub najlepsza kwiaciarnia w 24h

odrazu bez wysiłku mam wszystkie strony systemu na dłoni i mogę po oglądać te cudowne zaplecze - gratulacje

Albo macie po 16 lat i to jest efekt waszej pracy albo jesteście sprytnym oddzialem google :)

Z powodu spadku SITE punktów brak :(

Nie zaglądałem jeszcze do tego systemu, ale tekst "przed" i "po" linku działa od początku w systemie Twoje zaplecze na Web-Tools i moim zdaniem jest to rzecz wprost kapitalna! Gdy się postarać, to pięć takich linków opisowych tworzy konkretny blok tekstu co z pewnością jest korzystniejsze niż pięć "gołych" linków.

Ale - sądząc po tym, co napisał Car - czy cały tekst jest podlinkowany? Razem ze zdaniem przed i po linku? To chyba zbyt kulawe, by tak miało działać?

I wydaje mi się, że tekst "można bardzo łatwo znaleźć strony zaindeksowane w Google z naszym linkiem." odnosiło się do tego, że teraz jest szansa na to, by sobie sprawdzić, gdzie wyświetlają się moje linki (dla osobistej kontroli).

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Witam

z tymi danymi kontaktowymi czy strzałem w kolano (ew. samobóju) to mowisz czyimiś słowami - dobrze obaj wiemy czyimi.. wiec jesli jest jakis problem to prosze bezpośrednio a nie za pomocą wysłanników

Co do tekstu za i przed - KOMPLETNA BZDURA,

Moj drogi.. moze to Ty masz 16 lat.. zrob sobie taki test.. dodaj do kazdego innego systemu link o anchor: 'jkhw73kksw2234d' i przekonasz sie ze to dziala w obie strony .. w kazdym systemie zlapiesz wszystkie domeny.. wiec prosze nie wciskaj mi ze to co jest u nas plusem jest minusem.. bo obaj dobrze wiemy o co chodzi..

Prosze jesli ma byc krytyka to konstruktywna a nie zawistna.. a jesli ma byc takie pisanie od rzeczy to w dziale smietnik a nie tutaj..

Pozdrawiam i udanego dnia

==============================================

EliteLink.pl - Innowacyjny system wymiany linków rotacyjnych i stałych.

468x60.gif

A odpowiedź na resztę pytań?

Jest 11 kategorii i 1412 stron w systemie. Dodajac stronę muszę wybrac tylko jedna kategorię, a nie wiem ile tam jest stron? Może 50? Może 100? Nie lepiej dać mozliwośc przydzielania linków do kilku kategorii? Wiem, wiem - mogę dodac link kilka razy, ale to przeciez głupiego robota.

Tekst przed i po dobra rzecz, ale mogłyby byc dłuzsze, atak aby mozna było sklecic normalne zdanie, a nie hasełko.

Eksperyment Discover.pl

witaj YEDEN

Nad wykorzystaną mocą zastanowimy się.. narazie chcemy wyłapać najwaznejsze rzeczy a wodotryski i rzeczy ktore nie są niezbędne będą robione w 2giej fazie porawek,

Co do kategorii

Do czasu zebrania większej ilsoci domen wszystkie linki sa losowane WE WSZYSTKICH KATEGORIACH, wiec nie masz sie o co martwić.. jak tylko zbierzemy kilka tysięcy domen to poinformujemy..

Pozdrawiam

==============================================

EliteLink.pl - Innowacyjny system wymiany linków rotacyjnych i stałych.

468x60.gif

Tutaj faktycznie czy tekst jest przed i po i jaki akurat ma małe znacznie - ma otoczyć frazę, ułatwić znalezienie linków przez osobę która te linki umieściła.

Chyba że Carowi chodziło o sytuacje gdy wchodzi user, nadaje 200 k pkt i później zgłasza zaplecze systemowe przez raport.

Co do danych kontaktowych - faktycznie napewno to dodaje powagi i wydaje się być podstawą.

Moje pytanie nie jest natomiast związane z samym systemem a bardziej pojęciami SEO.

Wyczytałem iż jest to system linków stałych i rotacyjnych - tak z nazwy ? czy faktycznie.

Jak autorzy systemu zapewne wiedzą pojęcie link stały cieżko przypisać do czasu, prędzej do ilości reindeksów danej podstrony.

Duża wiki i link na 20 tys podstronie może nie mieć kolejnego reindeksu nawet przez 30-40 dni - czy to oznacza że jest stały ?

jeżeli tak to wszystkie systemy rotacyjne są stałe, zależne od posiadanego zaplecza.

Sytuacja wygląda troszkę inaczej przy małych witrynach gdzie pełen reindeks następuje częściej i te same linki są widoczne na tych samych podstronach przez kilka reindeksów.

Dlatego też jedynie prosiłbym o odp. czy jest stały tylko z nazwy czy stały z pkt. pozycjonowania.

Osobiście samego systemu jeszcze nie testowałem, jak zdobędę pkt, potestuję i dam znać.

Tak więc nie chwala, nie krytykuje bo jeszcze przed testami - ew. proszę o info co do danych o właścicielu - to chyba nie tajemnica i info czy Nowość! Hybryda czy tylko nazwa jak web 2.0

Pozdrawiam

Mariusz

najwaznejsze rzeczy a wodotryski i rzeczy ktore nie są niezbędne będą robione w 2giej fazie porawek,

Tu nie chodzi o wodotrysk tylko o informację umozliwiajacą zaplanowanie kampanii, a nie walenie na ślepo. Dałem 20 pobrań na dobę i nie wiem ile to punktów wykorzystuje.

W panelu maleje mi sumaryczna liczba punktów - rozumiem, że maleje o to co wykorzystałem?

Szooku!

Ustalmy takie nazewnictwo:

linki rotacyjne - przydzielane maksimum na jedną dobe

linki okresowe - przydzielane na ustalony okres powyżej 1 doby

linki stałe - przydzielane na wieki wieków.

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności