Skocz do zawartości

EliteLink.pl

EliteLink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Jednak jesli będzie ktos w sposób natrętny zgłaszał swoje qlweby czy opisy gg do wtórnej wyceny to moze dojsc do obnizenia współczynnika.

Elite zapewniasz że ocena jest obiektywna - dobra/zła strona to czemu piszesz żę natrętne zgłaszanie qłwebów do wtórnej wyceny może powodować obniżenie wartości :P?.

To ocena jest obiektywna czy ? zależna od nastroju moderatora i tego czy użytkownik jest bardziej lub mniej upierdiwy.

Pozdrawiam

Mariusz

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ja udowadniac nic nikomu nie mam zamiaru, pozycjonowaniem zajmuję się od 2000/2001 roku, wielu z forum nawet wtedy nie wiedzialo co to google i po przeczytaniu 50 postów stają się SEO-wyjadaczami ..

Wiec prosze nie pytac czy mamy po 16 lat, i czy wiemy co to keywords .. bo takich 'fachowców' tutaj wielu

I właśnie dlatego pytam dlaczego system nie ma żadnych danych kontaktowych dlatego ze ma coś do ukrycia ? Jeżeli pozycjonowaniem zajmujesz się od 2000 roku na pewno będziesz z znaną postacią w świadku seo a wiec ???

Czyżby Paweł Kobis :P

Wystawianie czegoś co ma być czymś profesjonalnym anonimowo mija się z celem.

A jaką mam pewność ze nie masz 16 lat ?

Dlaczego nie ujawniacie danych firmowych ?

Z powodu spadku SITE punktów brak :(

wikweb, bo odpytując google poprzez komendę site:domena masz uwzględnione również subdomeny a wpisując site:www.domena masz uzwzględnione podstrony tylko X domeny :)

I co ja mam teraz zrobić biedny

wejdz sobie w narzedzia googla albo zrob przekierowanie

a najlepiej poczytaj forum bo bylo to omawiane juz 15,658 razy

wikweb, to:

plik .htaccess:

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^domena.pl$
RewriteRule ^(.*)$ https://www.domena.pl [R=301,L]

Dlaczego nie ujawniacie danych firmowych ?
A kto powiedział że system musi być własnością firmy? Zresztą jak dla mnie powinny być dane kontaktowe typu email ew. formularz kontaktowy czy GG/Skype/Jabber/tel itd.

Na co mi dane firmowe? Oni coś ci sprzedają że potrzebujesz je mieć :)?

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

A kto powiedział że system musi być własnością firmy? Zresztą jak dla mnie powinny być dane kontaktowe typu email ew. formularz kontaktowy czy GG/Skype/Jabber/tel itd.

Na co mi dane firmowe? Oni coś ci sprzedają że potrzebujesz je mieć ;)?

Mich@ł: Sam prowadzisz firmę więc powinieneś coś o tym wiedzieć..

Dokładnie. Przecież nie muszą podawać danych, bo nic nie oferują odpłatnie. Jak zacznie się im płacić za konta to wtedy dane będą musieli podać.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Mich@ł: Sam prowadzisz firmę więc powinieneś coś o tym wiedzieć..
Dokładnie prowadzę firmę ale to nie ma nic do rzeczy, rozumiem tak jak w Twoim przypadku prowadzisz hosting czyli sprzedajesz/wynajmujesz "coś" za $$$ a więc powinny być dane firmy aby każdy kto zamierza kupić hosting miał pewność że kupuje go od firmy. Po co ta pewność? Ponieważ w razie gdyby coś było nie tak to mozna zgłosić skarge do UOPiK (chyba tak to się nazywa).

A w tym wypadku elitelink.pl świadczy usługi tyle że darmowe więc w jakim celu mają podawać dane firmy? W jakim celu potrzebne są ich dane? Przecież nikt nie bedzie zgłaszał sprawy do UOPiK że XXX firma nie wywiązuje się z umowy świadczenia usług które Y osoba dostała za darmo ;)?

Podane danych to tylko dobra wola właścicieli :P

Takie jest moje zdanie ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności