Skocz do zawartości

EliteLink.pl

EliteLink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Na co mi dane firmowe? Oni coś ci sprzedają że potrzebujesz je mieć ;)?

Ty tak poważnie czy sobie żarty robisz ???

Wszystko co jest podpisane jest w jakimś stopniu wiarygodne, to tak samo jak kupowanie hostingu za 9,99 gdzie na stronie kontaktowej jest podany nr GG

Jaką masz pewność ze systemu nie podsiada Houdun albo Kobis ?

Jeżeli powstaje firma i w jej zarządzie zasiada np Balcerowicz to mówi o tej firmę znacznie więcej jak w danych kontaktowych posiadamy nr skrzynki kontaktowej na poczcie.

Mich@ł już chyba wiesz o czym mówimy ? Podpisywanie się pod projektem świadczy o tym ze projekt jest traktowany profesjonalnie, ze stoją za nim kompetentni albo jakiś project manager czyli ludzie którzy w razie wpadki nie zwiną sie na drugi dzień i nie otworzą kolejnej firmy karzak.

Dlaczego jak kupujesz hosting to staranie wybierasz usługodawce ? Chyba ze faktycznie kupujesz hosting od gościa co podaje GG w formularzu kontaktowym jeżeli tak to sorry ja potrzebuje więcej danych żeby ktoś wzbudził moje zaufanie.

Z powodu spadku SITE punktów brak :(

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Wszystko co jest podpisane jest w jakimś stopniu wiarygodne, to tak samo jak kupowanie hostingu za 9,99 gdzie na stronie kontaktowej jest podany nr GG
Chwila chwila a czy tutaj cos kupujesz !!!? Nie. Jedynie "coś" wnosisz do systemu i system "coś" Ci daje.

Masz racje mówiąc że wiarygodniejszy bedzie jeżeli na stronie znajdą się dane firmy co do tego nie mam najmniejszych wątpliwości ale dla przykładu, czy gdybym założył SWL jako osoba prywatna nie mając firmy to w takim wypadku jest "be" i byś mi nie zaufał? Jako osoba prywatna przecież nie podawałbym swoich danych osobowych na stronie SWL :P

Trochę wiary w ludzi ;)

A więc podsumowując, dane firmy mogą byc na stronie z uwagi na to że bedzie bardziej wiarygodna jednakże nie są niezbędne do działania jak i do tego abym miał rezygnować z SWL :P

Car, żeby nie było to szanuje Twoje zdanie :P Dlatego też proszę uszanować i moje ;)

Jak któryś z moderatorów to przeczyta to prosiłbym o wydzielenie dyskusji z uwagi na to że jest ona nie związana z działaniem elitelink.pl ;)

Z góry dziekuje ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

LinkMe.pl-Mard, a konto pro jest na jaki okres czasu ;)? Na zawsze :>?

Powiem wam że macie u mnie duży plus ;) Wchodzę dzisiaj na forum a tam masowe dodawanie stron do systemu ;) I jeszcze dodatkowo 1/3 punktów więcej :P

Michał Kryński

Konta Premium (LinkMe, EliteLink) które otrzymują nasi użytkownicy uznaniowo (np. za pomoc, wkład w rozwój) przyznawane są na dożywotnio.

Oczywiście konto premium może zostać odebrane w skrajnych przypadkach kiedy np. user celowo stara się oszukać system (zrozumiałe).

Pozdrawiam ;)

Masz racje mówiąc że wiarygodniejszy bedzie jeżeli na stronie znajdą się dane firmy co do tego nie mam najmniejszych wątpliwości ale dla przykładu, czy gdybym założył SWL jako osoba prywatna nie mając firmy to w takim wypadku jest "be" i byś mi nie zaufał? Jako osoba prywatna przecież nie podawałbym swoich danych osobowych na stronie SWL ;)

Trochę wiary w ludzi ;)

Ustawa wymaga podanie danych, kto świadcza usługi (w ustawie brak słowa - płatnych).

Może ustawa jest do du.. - nie wiem - ale jeśli ktoś oferuje usługi - nawet darmowych - powinno się IMHO zachować zgodne z prawem, albo wprowadzić serwis z poza Polską/UE - i jeśli tak robi, jasne o tym poinformować.

LinkMe.pl-Mard, a czy bedzie coś robione w kierunku zmiany przeliczania punktów z systemu % na zwykły "priorytetowy" :>? Ew. przydała by się informacja ile punktów jest na dana frazę.

Ogólnie z czasem użytkowania systemu coraz bardziej tęsknie za takimi rozwiązaniami jak są w e-weblinku czy też seonecie;)

A i moge poweidzieć że widze już pierwsze efekty z pozycjonowania elitelinkiem, fakt frazy łatwo/średnie no ale zawsze coś :D

Michał Kryński

ja wpadnę do systemu jak będzie możliwość przelewów - narazie moich domen nie dostaniecie :D ciekawe ile będę czekał do tych 4500...

pytanie - tzn. będziecie robić moduł przelewów jak będzie 4500 domen czy już macie i jak będzie odpowiednia ilość to włączycie?

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności