Skocz do zawartości

EliteLink.pl

EliteLink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

A i moge poweidzieć że widze już pierwsze efekty z pozycjonowania elitelinkiem, fakt frazy łatwo/średnie no ale zawsze coś :D

Tez juz widzę efekty, ale brakuje mi jednej rzeczy. Troche to zawiłe, ale juz tłumaczę. Chodzi o taką prezentacje punktów, na której widać nie tylko ile punktów mamy, ale też ile kosztuje na dobę to co ustawiliśmy do linkowania. A ponieważ wiadomo, że system zaraca punkty, wiec mozna przeliczyc na 10 dni naprzód ile bedziemy mieli punktów każdego dnia przy dzisiejszym ustawieniu linkowania. W ten sposób łatwiej sterować linkowaniem. To nie jest trudne do zrobienia. Gdybym chociaż mial dane do sciągnięcia w odpowiednim formacie, to sobie bym w excelu zrobił.

Eksperyment Discover.pl

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

moduł do przelewów jest gotowy od startu nie chcielismy udostepniac na czas testów

MICHAŁ - w sumie prawie na jedno wychdozi, sadzilismy ze tak jak zrobilismy bedzie lepiej dla Was..

jesli wiecej osob bedzie cchialo zmian % na punktowe - nie ma najmniejszego problemu , To system dla Was i Wam musi sie pracowac dobrze :D

YEDEN

Twoj pomysl rowniez zostanie w najblizszym czasie uwzgledniony

btw. konserwacja systemu byla , nie bylo przestojów w działaniu systemu

==============================================

EliteLink.pl - Innowacyjny system wymiany linków rotacyjnych i stałych.

468x60.gif

Zabieram się właśnie za testy EliteLink i już na starcie mam pytanie: jaki jest przelicznik punktowy lub co jest brane pod uwagę w kolejności od najważniejszego elementu przy rejestracji ? Dodałem stronę z ok. 3640 situ i PR 3 i dostałem za to dokładnie 3604 punktów czyli 1 podstrona = 1 punkt ? PageRank nie jest brany pod uwagę ? Żeby było śmieszniej dodałem również katalog z ok 1000 situ i PageRank 0 i dostałem za to 1600 punktów...o co tu chodzi ?

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

General

prosze nie porownuj punktow bo punkt punktowi nie jest rowny, co z tego ze w systemie X dostales 400 punktow a w Y 40.000.000 skoro za to i za to dostaniesz tyle samo..

no chyba ze chcesz sie tak mocno trzymac punktacji to..

to w naszym systemie wypozycjonujesz strone A za 5000 punktow a w innym za 400.000 .. czyli nasz slabiej punktuje a mocniej dziala ? sam widzisz ze nie mozemy porownywac tego.

Co jest brane pod uwagę - masz info w manualu na EL czy na pierwszej stronie tego postu

Nie pytaj czemu strona na ladnym szablonie i cała o ptaszkach dostała 1000 a o rybkach 1400 bo bierzemy pod uwage i pr i SITE i ilosc linkow wychodzacych i przychodzacych i ilosc naszych linkow na stronie .. itp a nie patrzymy na tresc.. Jesli masz wartosciowa strone to zapraszam do LM - tam masz mozliwosc zgloszenia do wtornej wyceny (w sumie w EL tez) .. wtedy sprawdzamy dokladnie stronę.

gdybysmy patrzyli na to kto o czym pisze to dopiero by byla jazda , czlowiek nie wie o czym Wy juz piszecie a co dopiero automat :angry:

pozdrawiam

468x60.gif

prosze nie porownuj punktow bo punkt punktowi nie jest rowny, co z tego ze w systemie X dostales 400 punktow a w Y 40.000.000 skoro za to i za to dostaniesz tyle samo..

no chyba ze chcesz sie tak mocno trzymac punktacji to..

to w naszym systemie wypozycjonujesz strone A za 5000 punktow a w innym za 400.000 .. czyli nasz slabiej punktuje a mocniej dziala ? sam widzisz ze nie mozemy porownywac tego.

Ajjj...źle mnie zrozumiałeś - nie chodzi mi o porównywanie konkretnej ilości punktów ale różnicy punktowej pomiędzy stroną X a Y. Jeszcze raz:

Katalog - site 1000, PR 0, ledwo co podlinkowany, wychodzących linków od groma, 10 linków z Elite = 1600 punktów czyli więcej niż wynosi sam site!!

Porządne forum - stie 3640, PR 3, mało linków wychodzących, 10 linków z Elite = 3604 punkty czyli mniej niż wynosi sam site mimo iż linków wych. mniej a pagerank dużo wyższy....

...no to wybacz ale ja tu czegoś nie rozumiem.

Co jest brane pod uwagę - masz info w manualu na EL czy na pierwszej stronie tego postu

Nie pytaj czemu strona na ladnym szablonie i cała o ptaszkach dostała 1000 a o rybkach 1400 bo bierzemy pod uwage i pr i SITE i ilosc linkow wychodzacych i przychodzacych i ilosc naszych linkow na stronie .. itp

No tak tyle to ja wiem ale we wcześniejszym poście poprosiłem o podanie przelicznika-algorytmu lub jeśli to "ściśle tajne" to chociaż o listę tych elementów w kolejności od najważniejszej do najmniej ważnej.

gdybysmy patrzyli na to kto o czym pisze to dopiero by byla jazda , czlowiek nie wie o czym Wy juz piszecie a co dopiero automat :D

To na pewno :(

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

bo gdyby tak bylo to ci co maja site=10 dostaliby 10 punktow a tak nie jest u nas..

mamy lepiej dopracowany algorytm niz cała reszta..

gdybysmy punktowali jak inni to za 200.000 podstron dostalbys np 200.000 punktow a ktos inny za 1000 dostanie 1000 punktow , nie bede zaglebial sie w moc duzej stroni i moc małej.. ale taki sposob punktowania bylby oczywiscie zły.. bo taki duzy spamer kilkoma stronami zaleje system w taki sposob ze pozostali dostana okruszki.. dlatego nie mamy 'algorytmu' typu: punkty=pr*1000+site .. tylko znacznie bardziej..

algo nie podajemy ale nie jest tajemnicą co jest brane pod uwagę

od najmocniejszego: site, pr, links out, bl, il. linkow systemu i ich lokalizacja

graf - jesli sadzisz ze strona dostala za malo to mozesz zglosic na forum, gdyby byl button do zglaszania to czy strona dobra czy nie .. mielibysmy dziennie 10.000 zgloszen do ponownej wyceny :D

udanego weekendu ;)

A.

468x60.gif

od najmocniejszego: site, pr, links out, bl, il. linkow systemu i ich lokalizacja

Dzięki - o to mi właśnie chodziło chociaż dalej uważam że moja stronka dostała za mało...Co do ilości punktów to miałeś rację 5000 punktów daje znacznie więcej pobrań niż nawet kilkanaście tysięcy w seonecie... :D

Jeszcze jedno - co do tych "wartościowych stron" - można dodać domenę bez www i prosić o ręczne sprawdzenie situ strony ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności