Skocz do zawartości

Darmowe .eu w ovh

zajadacz

Rekomendowane odpowiedzi

w NetArcie tez byla ta promocja... czyli eu za friko ale to chyba tylko dla wybranców którzy mają sporo domen na koncie

Z moimi wszystkimi sześcioma domenami u nich to rzeczywiście muszę być szczęśliwcem że dostałem tą .eu na rok gratis :)

Studio Moments - Nowoczesny Film i Fotografia Ślubna.

Jeśli potrzebujesz fotografa ślubnego lub kamerzysty na ślub i wesele w Krakowie lub Warszawie.

Darmowe domeny .eu można rejestrować do końca czerwca.

Oferta jest ograniczona do 1 domeny .eu na 1 klienta.

Jeżeli jesteś zainteresowany rezerwacją większej ilości domen, skontaktuj się z Biurem Obsługi Klienta.

wypelnilem sobie testowo 10 sztuk do rejestracji, a tutaj taki komunikat, takze nie ma co popadac w nadmierna euforie; dla jednej domeny chyba szkoda zachodu, ale zaraz klepne jeszcze do ovh ;)

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

w NetArcie tez byla ta promocja... czyli eu za friko ale to chyba tylko dla wybranców którzy mają sporo domen na koncie

Z moimi wszystkimi sześcioma domenami u nich to rzeczywiście muszę być szczęśliwcem że dostałem tą .eu na rok gratis B)

Ja dostalem emaila z reklama na konto na ktorym nigdy nie mialem zadnej domeny wiec chyba raczej nie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności