Skocz do zawartości

[opinia + sprawa] host-24.pl

smut

Rekomendowane odpowiedzi

W ogóle się do Ciebie nie odzywa? Co prawda, do mnie też nie, ale konto mi odblokowali.

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

Poszły 4 maile z potwerdzeniem przelewu i z poleceniem założenia konta (kazali się przypomnieć nawet..)

Zero kontaktu od 2 tygodni.

Koleś ma 400 komentów, widze że ludzie kupują to i ja wziąłem ;).

Szczerze mówiąc wolę zakupić trochę miejsca serwerowego "za grosze" od ludzi którzy

a)wygenerowali kilkaset złotych dochodu (Z reklam itp)

b)wzięli promocyjnego dedyka w ovh (opłacają co miech)

c)założyli firmę i sprzedają hosting.

Potrzebuję niewiele (transfer na poziomie kilkadziesiąt GB pod spam/miesiąc).Nic wartościowego.

Krzaków nie zabraknie i warto pamiętać że hosting za 4złote za 2 miesiące może się zwinąć...

Ale kto nie ryzykuje ten nie zarabia ... ;)

No, myślę bardzo podobnie do Ciebie dlatego też co nieco kupiłem ;) Napisz do niego z 10 maili jeden po drugim to może się ruszy. Z tego co widziałem na stronie głównej jego "firmy" były dzisiaj zmiany, potem zniknęła. Natomiast, kilka kont (tyle przynajmniej zmian widziałem) zostało odblokowanych - no więc, chyba ten ktoś jest online i reaguje.

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

Nie dane bedzie mi sprawdzić tego hostingu ;)

Access denied
The requested URL could not be retrieved

While trying to retrieve the URL: 

https://host-24.pl/

The following error was encountered:

The requested object is INFECTED with the following viruses: Trojan-Clicker.HTML.IFrame.gt

Please contact your service provider if you consider it incorrect. 
Generated: 
Thu Jun 19 17:28:42 2008 
Kaspersky Anti-Virus 2009

U mnie to samo :/

404.tf

• 2 tygodnie później...
Nie dane bedzie mi sprawdzić tego hostingu :jezyk1:

Access denied
The requested URL could not be retrieved

While trying to retrieve the URL: 

https://host-24.pl/

The following error was encountered:

The requested object is INFECTED with the following viruses: Trojan-Clicker.HTML.IFrame.gt

Please contact your service provider if you consider it incorrect. 
Generated: 
Thu Jun 19 17:28:42 2008 
Kaspersky Anti-Virus 2009

U mnie to samo :/

Kiedyś ktoś podesłał mi to na gg:

https://host-24.pl/grafika/owned.html

Nawiasem mówiąc, nie powinienem się wypowiadać na temat konkurencji, z tego co widzę to sprzedają dosyć sporo, i nie są źli tak do końca (na pewno znajdą się zadowoleni klienci) - mają zarejestrowaną firmę - więc można mieć prawne roszczenia względem prowadzonej przez nich działalności, tylko mało czasu poświęcają obsłudze klienta, a to w tym biznesie podstawa.

Ja za swoje kilka złotych dałem sobie spokój.

Po przemysleniach zrobilem wypad z firm typu (mam 0komentow nie mam regonu albo mam go od tygodnia kupilem dedyka kimsufi na ovh ,walne darmowego pleska i za pol roku spiernicze) i mimo zakupu 2 serwerow zrobilem dzis wypad na hekko.. Mam nadzieje ze sie nie zawiode.

A tak nawiasem Najdmen.pl mialem brac od ciebie hosting ale uznalem ze bedzie tak samo do bani jak host-24.

Z tego co widze mylilem sie.

Pozdrawiam.

Tomek

Ja za swoje kilka złotych dałem sobie spokój.

Po przemysleniach zrobilem wypad z firm typu (mam 0komentow nie mam regonu albo mam go od tygodnia kupilem dedyka kimsufi na ovh ,walne darmowego pleska i za pol roku spiernicze) i mimo zakupu 2 serwerow zrobilem dzis wypad na hekko.. Mam nadzieje ze sie nie zawiode.

A tak nawiasem Najdmen.pl mialem brac od ciebie hosting ale uznalem ze bedzie tak samo do bani jak host-24.

Z tego co widze mylilem sie.

Pozdrawiam.

Tomek

Hehe, zawsze możesz sprawdzić w końcu po to jest siedem dni testu:)

Masz rację REGON to nie wszystko - w sumie widziałem "hostinki" których właścicielem był zakład dentystyczny czy firma usługi geodezyjne :)

Co do Pleska to faktycznie my też na początku staraliśmy się na nim coś "postawić" - ale jednak co DA to DA :jezyk1:

Chciałbym po jakimś czasie mieć taką opinię jak Hekko - naprawdę obiektywnie rzecz biorąc wszystko jest u Nich bardzo profesjonalne.

Hehe, zawsze możesz sprawdzić w końcu po to jest siedem dni testu:)

Juz za pozno ;)

Co do Pleska to faktycznie my też na początku staraliśmy się na nim coś "postawić" - ale jednak co DA to DA biggrin.gif

Plesk to dla mnie męczarnia a DA jest jest jeszcze prostszy niż cpanel (a mialem ine zdanie).

Chciałbym po jakimś czasie mieć taką opinię jak Hekko - naprawdę obiektywnie rzecz biorąc wszystko jest u Nich bardzo profesjonalne.

Życzę ci tego jak najbardziej :jezyk1:. Jak będziesz miał sprawny BOK, miał rzadko pady, nie zamulające serwery i tanie ceny to ci się uda

Tak jak hekko czy masternetowi czy też innym z przedzialu "Najtańsze". Jakież to prosteprawda? :)

Też mam tam konto kupione na rok na allegro. Zasdniczo nawet zadowolny jestem, raz coś mi stronki nie chodziły, to napisałem do gościa sms :jezyk1: tel. wziąłem z allegro, gość odpisał, że za 2h będzie w domu i zerknie ocb, no i tak się stało naprawił i OK.

Tworzenie, wsparcie sklepów na Prestashop GoPresta.pl zapraszam do współpracy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności