Skocz do zawartości

AdSense na wordpress.com

veiller

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam mały problem. Od niedawna prowadzę blog na wordpress.com. Do swojego bloga chciałem dodać reklamy google AdSense.

Na samym google AdSense nie mam problemów, zarejestrowałem się tam, utworzyłem sobie jednostkę reklamową, uzyskałem do niej

kod, ale za chiny nie potrafię jej już wstawić na swojego bloga. Próbowałem to zrobić i w miejscu nowych wpisów i w miejscu kolumny

tagów i wciąż nic. Słyszałem też opinię że na darmowym blogu wordpress.com reklam w ogóle wstawiać nie można.

Czy mogę liczyć na waszą pomoc??

Z góry dziekuje.

pozdrawiam,

Grzesiek

od kiedy szukanie boli? parę dni temu wałkowane.... Lis ładnie to opisał: tutaj ;)

Widziałem tą stronę,

Co do wtyczki AdSense Deluxe -nie chce właśnie wstawiać reklam do postów, zresztą można to robić równie dobrze ręcznie- wklejając kod w poście, jednak i w tym przypadku jest coś nie tak- mimo tego że w poście w html wklejam ten wygenerowany kod- nic się nie wyświetla, a w momencie gdy chcę ten post edytować, okazuje się ze kodu wcześniej przeze mnie wklejonego w ogóle nie ma- cały znika.

Co do edytowania szablonu- gdybym to potrafił, nie zwracał bym się tutaj o pomoc.

zresztą można to robić równie dobrze ręcznie- wklejając kod w poście

chyba nie ;)

a w momencie gdy chcę ten post edytować, okazuje się ze kodu wcześniej przeze mnie wklejonego w ogóle nie ma- cały znika.

wklejaj do wersji HTML a nie w edytorze wizualnym i nie kod reklam tylko:

<!--adsense-->

Co do edytowania szablonu- gdybym to potrafił, nie zwracał bym się tutaj o pomoc.

przecież Lis w swoim poście za rękę prowadzi... nie trzeba być programistą by to zrobić ;)

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności