Skocz do zawartości

Najtańsze domeny .info .org itp

uzytkownik999

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
w masternet chyba nie trzeba przedłużać po roku
Nie "chyba" tylko na pewno nie trzeba odnawiać domeny na kolejne lata.

Stosujemy standardowe i uczciwe ceny rejestracji oraz odnowień domen dlatego też nie wiążemy Klientów wieloletnimi umowami.

MasterNET.pl od 7 lat w sieci

Infolinia: +48 12 350 20 01

Tylko ovh nie ma opcji maskowania danych abonenta

już ma :)

To jak ją uruchomić bo ja nadal mogę w panelu ukryć tylko email i telefon, a adresu nie?

murfx.com - tworzenie stron internetowych

Jeśli chcesz się z kimś podzielić wiedzą na temat budownictwa, lub jest ekspertem z tematyki komputery i internet, zapraszam do moich tematycznych zbiorów wiedzy na autorskim skrypcie.

BTW trzeba rejestrować na 2 lata, w masternet chyba nie trzeba przedłużać po roku

Gdzie piszę w ovh, że domeny .com, .net itd. trzeba na dłużej niż 1rok ? Chyba coś źle spojrzałeś :)

To jak ją uruchomić bo ja nadal mogę w panelu ukryć tylko email i telefon, a adresu nie?

Mnie ta opcja wyskoczyła przy rejestracji - a jak to robić przy zarejestrowanych domanach to nie wiem - najlepiej napisz do BOK.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

BTW trzeba rejestrować na 2 lata, w masternet chyba nie trzeba przedłużać po roku

Gdzie piszę w ovh, że domeny .com, .net itd. trzeba na dłużej niż 1rok ? Chyba coś źle spojrzałeś :)

Dokładnie - źle spojrzałem - myślałem, że gwiazdka dotyczy wszystkich domen a skubana jest tylko do co.uk itp

Biorąc pod uwagę, że dają jeszcze serwer na ministronkę to całkiem miła oferta (ps. czy jest dostęp do sqlite i możliwość kierowania domeny na folder na tych darmowych serwerach, bo mam fajny skrypt do ministronek co tego wymaga?)

Kobol is the name of a planet in the fictional universe - the birthplace and original home of humanity

Mnie ta opcja wyskoczyła przy rejestracji - a jak to robić przy zarejestrowanych domanach to nie wiem - najlepiej napisz do BOK.

Hm ale ukryło ci w domenie com, net czy info wszystkie dane, tak jak w przypadku domen pl?

Jeśli chcesz się z kimś podzielić wiedzą na temat budownictwa, lub jest ekspertem z tematyki komputery i internet, zapraszam do moich tematycznych zbiorów wiedzy na autorskim skrypcie.

Heeem, to jak to jest z tym OVH?

Trzeba przedłużać po roku, czy dane są upublicznione?

Aktualna oferta OVH rzuca na pysk.

Sorx za głupie pytania, ale co ten alkohol robi z ludźmi... :D

Edit:

Ehh, teraz dopiero zauważyłem "*: minimalny okres zamówienia 2 lata.".

Lece oblukać ofertę masternetu.

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Heeem, to jak to jest z tym OVH?

Trzeba przedłużać po roku, czy dane są upublicznione?

Aktualna oferta OVH rzuca na pysk.

Sorx za głupie pytania, ale co ten alkohol robi z ludźmi... :D

Edit:

Ehh, teraz dopiero zauważyłem "*: minimalny okres zamówienia 2 lata.".

Lece oblukać ofertę masternetu.

Ale ta gwiazdka jest do .co.uk

Hm ale ukryło ci w domenie com, net czy info wszystkie dane, tak jak w przypadku domen pl?

Nie ma takiej mozliwosci, poprostu we whois sa dane firmy ktora udzielila tej prywatnej rejestracji zamiast twoich danych.

Nie ma takiej mozliwosci, poprostu we whois sa dane firmy ktora udzielila tej prywatnej rejestracji zamiast twoich danych.

Ovh wstawia zamiast numeru telefonu i email jakieś bzdurne dane i na tym polega to ich ukrywanie.

tel: +48.727860600

email: 4ds3w2q8y5t13htasyjg@f.o-w-o.info

a cała reszta jest oryginalna.

A to, że pokazywać się będą dane jakieś firmy w pełnym ukrywaniu to ja wiem i to by mi nie przeszkadzało.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności