Skocz do zawartości

Katalog Stron Intelekt - Tylko Inteligentne Strony w Internecie

General_Depet

Rekomendowane odpowiedzi

Oj, cos Ci katalog sypie bledamy MySQL.

Ano :rolleyes: ale to nie z mojej winy coś się sypie hekko.pl hehe...

EDIT: już działa - zapraszam.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

By zachęcić jeszcze niezdecydowanych małe podsumowanie jakie modyfikacje znalazły się przez ten czas w katalogu a których nie znajdziecie póki co w innych otwarty mini:

- możliwość dodania 3 dodatkowych linków anchor text do opisu strony gdy ten posiada przynajmniej 255 znaków

- poprawne wczytywanie wszystkich znaków w meta tagach bez względu na kodowanie strony

- ocena moderatora - im wyższa tym wyżej wasz wpis znajdzie się w spisie wszystkich stron w podkategorii i kategorii

- prawdziwe SEO-URL w postaci np. systemy-wymiany-linkow-s446.html - wszystko sprzężone z sitemapami

- lokalne tagi zmieniające słowa kluczowe w linki-tagi w każdym wpisie np. tag-pozycjonowanie-0.html

Zachęcam do dodawania kolejnych stron - podkreślam że ten katalog traktuje priorytetowo więc będzie solidnie linkowany i indeksowany i na pewno nie zniknie z netu.

Zainteresowanych tymi modyfikacjami do otwarty mini polecam poczytać wątek na forum > https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showforum=54 Wszystkie udostępniłem za darmo!

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

• 2 tygodnie później...

a trzeba od razu z takim sarkazmem ? :)

odpowiem podobnie...cieszę się że tylko takie problemy zauważasz w moim katalogu. :)

a tak na serio: na dniach postaram się coś zrobić ale niczego obiecać nie mogę gdyż nie wiem jak będzie wyglądać templatka z większą czcionką...

EDIT: zwiększyłem do 11px - mam nadzieję że jest lepiej ?

Z kolei do wszystkich zniecierpliwionych ostatnią bezczynnością - wróciłem z tygodniowego urlopu; dziś i jutro dodam wszystkie oczekujące wpisy spełniające wymogi regulaminu.

a trzeba od razu z takim sarkazmem ? :(

odpowiem podobnie...cieszę się że tylko takie problemy zauważasz w moim katalogu. :)

Wiesz, dodaję często strony erotyczne a wtedy pierwsze co robię, to zaglądam do regulaminu czy aby administrator na to zezwala. Dlatego właśnie w Tym przypadku zauważyłem właśnie to. Jak już wytrzeszczyłem z cała mocą oczy i doczytałem się, że nie wolno dodawać paskudnej erotyki, nie miałem okazji dalej testować Twojego katalogu. Przynajmniej tym razem.

Ale cieszę się, że mogłem pomóc w małym poprawieniu ergonomii ;)

Katalog stron Indexer.pl - w sieci już od 2007 roku

Proponuję abyś jeszcze zmniejszył czcionkę

??

zwiększyłem do 11px

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Wielkie dzięki za info - faktycznie ostatnio nadpisałem plik z ta modyfikacją starszą wersją - teraz już wszystko naprawione i zaktualizowane. W podkategoriach wpisy segregowane są wpierw po ocenie od najwyższej, w przypadku kilku wpisów z taką samą oceną wyżej będzie ten dodany ostatnio. Identycznie działają teraz również strony wyświetlające wpisy według podanego tagu i search.

Dorobiłem również nowa podstronę - "Najwyżej ocenione" - czyli TOP 10 stron najwyżej ocenionych przez moderatora.

michat - post abinthenet napisany został z lekką nutką ironii - pisząc żebym zmniejszył czcionkę miał na myśli że jest stanowczo za mała - więc zwiększyłem :P

Korzystając z dosłownie ostatniej chwili wolnego czasu dorobiłem kolejną modyfikacją do katalogu - komentarze do wpisów z możliwością wpisania swojej strony WWW jako nicku. Zachęcam więc do komentowania i oceniania stron jak również dodatkowego pozycjonowania własnych stronek tym bardziej że póki co tylko ten otwarty mini posiada taką funkcjonalność.

Link do katalogu w podpisie.

PS. Aha komentarze pojawiają się dopiero po akceptacji moderatora więc spam nie przejdzie... :)

Gwoli odnotowania jeszcze - katalog wzbogacił sie o nową funkcjonalność - Dodatkowe kategorie do wyboru już w formularzu dodawania nowego wpisu - mam nadzieję że modyfikacja się Wam spodoba nie mówiąc już o tym że zaoszczędzi cenny czas.

Moim zdaniem każdy katalog stron moderowany, to strata czasu, ponieważ istnieje setki sytuacji, kiedy katalog jest porzucany, Ja w 20 minut robię 10 wpisów unikalnych do precli z czego mam 10 linów w tekstach unikatowych, i nie mówcie mi że katalog moderowany to ura bura super linki. I że jak moderowany to gwarancja unikalności co on, by ona nie znaczyła i mocnych linków. Prawda jest taka że katalogi moderowane to w 90% lipa znikająca po 2-3 miesiącach. Albo znika katalog albo moderator.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

gerdi...piszesz to na pewno we właściwym topicu ? W sumie nie wiem czy to dotyczy mojego katalogu czy bardziej pojecia katalogowania stron ogólnie ? :)

Jeśli chodzi o mój katalog to no cóż - mogę tylko dać słowo że katalog jak również moderator nigdy nie znikną. W pierwszym poście podkreśliłem że ten katalog traktuje priorytetowo; zresztą przejrzyj sobie ilość modyfikacji jakie zaprogramowałem specjalnie na potrzeby katalogu - myślisz że po tylu roboczogodzinach w php i javascript pewnego dnia rzucę wszystko w cholerę ?

Zrób inteligentny krok i pozbądź się tej bogatej w SWLe stopki to aż się prosi o wysłanie spam raportu :/ . W katalogu widać też wiele niezbyt inteligentnych stron. Senniki i inne takie zaplecza. SWL'e plus linkowanie do złego sąsiedztwa = prosty przepis na filterek.

Dziękuję za inteligentne rady :lol:. Co do stopki to bez przesady - od kiedy serwis z 10-15 linkami w stopce uznawany jest za spam ? Chociaż teraz różne rzeczy się dzieją w google więc pewnie trochę racji masz... :) Co do zaplecza - to do początku pisałem że przyjmuje pod warunkiem że jest zadbane, konkretne a i domena swoje w necie wyleżała. Co prawda i tak dziennie 50% stron idzie do kosza to jednak jeśli widzę np. życzenia bożonarodzeniowe z elegancką templatką, porządnie podlinkowane, z duża ilością tekstu i webarchiwe < 2007 roku to czemu mam nie przyjąć ? Jeśli jednak widzicie potrzebę jeszcze większej radykalności przy dodawaniu wpisów - proszę bardzo :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności