Skocz do zawartości

Katalog z PR4

Slawek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
zapomniałeś o miejscu na wpisanie miasta

System jest tak skonstruowany że po wpisaniu kodu pocztowego miejscowość uzupełnia się automatycznie, zabieg taki został zastosowany dlatego że każdą podkategorię można sortować wg miejscowości. Gdybym dał użytkownikom okienko do wprowadzenia miejscowości to znając możliwości użytkowników np miejscowość Łódź mogłaby się pojawić w wielu odmianach np Lodz, Łodź itd System kodów pocztowych likwiduje ten problem.

system nie zapamiętuje kodu pocztowego

To się zdarza wyjątkowo rzadko i tylko w przypadku jeżeli użytkownik wprowadził kod którego brak w naszej bazie. Katalog jest moderowany i na bieżąco dodawane są brakujące kody pocztowe

• 2 tygodnie później...

No i po co taka reklama ?

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Gratki :) moj jest wyzej :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Wszystkim którzy dodali link zwrotny do Kafito i włączyli sobie usługę wyróżniania, bardzo dziękuję :) dzięki Wam tytuł tego wątku już jest nieaktualny - katalog zyskał jedno oczko w górę i teraz ma PR4.

Oczywiście namawiam do dalszego dodawania stron do katalogu i pisania artykułów.

• 3 tygodnie później...

Po dodaniu wpisu dostałem maila z potwierdzeniem i taką informacją: Często odwiedzaj swój wpis - jego pozycja w katalogu zależy od ilości przejść z "wizytówki" na Twoją stronę.

Czy to znaczy, że przejścia z listy wpisów się nie liczą? Poza tym dzisiaj bardzo często :P :P odwiedzałem swój wpis i zgodnie z instrukcją przechodziłem z wizytówki na swoją stronę a jakoś nie widzę żeby moja stronka wyskoczyła wyżej.

przejścia z listy wpisów się nie liczą?

W tej chwili tak jest ustawiony licznik że zlicza przejścia wyłącznie z wizytówek katalogowych.

Co do Twoich bardzo częstych odwiedzin :) to założona jest blokada przed nadmiernym naklikiwaniem :), a więc zapraszam do częstych odwiedzin, ale bez przesady :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności