Skocz do zawartości

Katalog z PR4

Slawek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie wyskakuje dodatkowy komunikat

co robić....

Dziękuję za zwrócenie uwagi na ten problem. Po testach znalazłem przyczynę takiego zachowania się systemu: jeżeli założyłeś konto, ale nie założyłeś żadnego wpisu katalogowego, nie napisałeś żadnego artykułu, ani nie udzielałeś się na naszym forum, oraz przez ostatnie pół roku nie logowałeś się na swoim koncie, to system kasuje takie konto i przenosi adres email do bazy blokowanych adresów. Jednak widzę że jest przydałoby się udostępnić odzyskiwanie skasowanego konta.

Na razie zwrotniczy do rejestracji podaj inny adres email, natomiast jak tylko odzyskiwanie będzie gotowe, dam znać na forum.

Na jakim skrypcie postawiony jest ten katalog? Można ten skrypt gdzieś kupić, albo ściągnąć?

Pytam bo też chcę założyć katalog, a ten mi się podoba.

Poza tym jak obserwuję od dłuższego czasu różne katalogi - to Kafito w rankingu statu nie ma dużych skoków góra/dół/góra/dół tylko powoli idzie się w górę. Czy zastosowany skrypt ma na to duży wpływ? czy raczej to admin katalogu przykłada się do pozycjonowania?

Katalog jest postawiony na autorskim skrypcie, więc nie możesz go nigdzie kupić, a tym bardziej nie możesz go ściągnąć.

Co do pozycji to faktycznie pniemy się w górę, w ostatnim tygodniu w rankingu statu w kategorii katalogi wylądowaliśmy na 8 pozycji. Na oglądalność napewno ma wpływ zarówno dobrze napisany skrypt jak i nasze działania

A tak swoją drogą we wrześniu katalog skończył pierwszy roczek - a w październiku reaktywujemy konkurs Aktywny Użytkownik - sponsorów i łowców nagród zapraszam na strony konkursowe

• 4 tygodnie później...
punktu żadnego nie dostałem

Proponuję zapoznać się z regulaminem, a szczególnie z punktem V regulaminu - Zasady przyznawania punktów konkursowych.

Niestety większość przypadków gdy nie przyznajemy punktów wynika właśnie z nieprzestrzegania kilku prostych zasad które są dokładnie opisane w regulaminie.

No ja tez na początku dodawałem wpisy i czekałem na punkty, ale później dopiero skapowałem, że trzeba zapełnić pole rozszerzone opisem strony. Czasami nie wiadomo co tam napisać, ale można tam dodać podstawowe wiadomości o tematyce strony. Konkurs spoko, bo ostatnie nagrody do dzisiaj się idealnie sprawója. Teraz pora zawalczyć o główną nagrodę bo jest dosyć ciekawa.

he he dobry pomysł - i chyba już ktoś na niego wpadł bo mamy trzeci dzień konkursu i już jeden użytkownik wybił się z punktami dosyć ostro ponad innych. Mam nadzieję że nie dacie mu zgarnąć wszystkich nagród bez walki :wow:

Ma to jakis wpływ na punkty konkursowe?

No to tym razem nie czytałeś Regulaminu przy rejestracji :) tam jest informacja że nie wolno używać wyłącznie dużych liter

A tak swoją drogą to jeżeli wpis jest dokonany samymi dużymi literami to nie przyznajemy punktów.

• 1 miesiąc temu...

Chcąc ułatwić obcokrajowcom korzystanie z katalogu Kafito w serwisie pojawiła się nowa, interesująca opcja! :)

Obecnie każdy użytkownik może wybrać jeden z 34 języków, w którym chce oglądać stronę Kafito. Wszystkie treści zawarte w serwisie wraz z wpisami katalogowymi zostają natychmiast przetłumaczone na wybrany język, dzięki czemu każdy użytkownik z zagranicy może swobodnie poruszać się po katalogu.

Zapraszam do testowana tej opcji

Szerszy opis tej opcji znajdziecie tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności