Skocz do zawartości

Katalog z PR4

Slawek

Rekomendowane odpowiedzi

A na mnie narzekają, że stare tematy odkopuję...

Poza tym jaka trudność polega na dodaniu gotowego skryptu do bloku? Sam nie wiem... - nic nowego, zwykłe poleganie na usługach kogoś innego.

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
stare tematy odkopuję...

sory jeśli komuś to przeszkadza, ale ten wątek mam zlinkowany na swoim katalogu jako wątek z podpowiedziami dla użytkowników i tylko w nim się wypowiadam na temat kafito,

jaka trudność polega na dodaniu gotowego skryptu?

to żadna trudność, ale jest to na tyle fajna funkcja że moim zdaniem warto ją promować, szczególnie że nie widziałem aby ją zastosowano w jakimkolwiek katalogu

• 1 miesiąc temu...

Podczas dodawania artykułu do centrumpr.pl wyskakuje opcja podlinkowania artykułu swoim serwisem lub innym. W tej drugiej opcji, gdzie wpisuje sie w wyszukiwarkę nazwę serwisu, wpisałem nazwę swojej strony, która wcześniej dodałem do kafito.pl i ta strona sie nie wyświetliła. Dlaczego nie moge znależć na tych listach mojej stronki, którą dodałem do katalogu?

Konkursy będziemy wznawiać wówczas jeżeli znajdziemy sponsorów nagród

Dlaczego nie moge znależć na tych listach mojej stronki, którą dodałem do katalogu?

Tu zdarza się nam co prawda bardzo rzadko, ale zdarza się że mimo iż wpis jest w katalogu nasza wewnętrzna wyszukiwarka go nie odnajduje. W chwili obecnej jedyny sposób to ponowne naciśnięcie przycisku szukaj - najczęściej to pomaga.

Pracujemy nad tym aby takie błędy się nie pojawiały.

• 3 miesiące temu...

jestem nowym uzytkownikiem tego katalogu i nie znalazłam na żadnym forum z nim połączonym żadnej informacji o mailach jakie on rozsyła. interesuje mnie to bo mam zrobiony jeden wpis a dostałam już po raz trzeci meila z akceptacją wpisu. czy to jest normalne? czy wszyscy dostajecie tyle potwierdzeń? czy z tego katalogu bardzo zaśmiecają poczte meilami?

na szczęście nie zaśmieca...

Do admina/

Po dodaniu swojej strony do katalogu, zacząłem podporządkowywać ją do podkategorii poprzez przycisk umieszczony u góry "wybierz z listy swoich wpisów" było łatwo i wygodnie, ale zaraz po dodaniu odświeżyłem daną podkategorię i mojej strony tam nie było...trzeba czekać w takiej sytuacji na akceptacje od strony administracji?

dostałam już po raz trzeci meila z akceptacją wpisu

Jest taka szansa że otrzymałaś po raz kolejny akceptację, pod warunkiem że po pierwszej akceptacji dokonałaś we wpisie korekt.

System jest tak skonstruowany, że jeżeli użytkownik zmodyfikuje swój wpis ponownie trafia on ponownie na listę do akceptacji, a po akceptacji przez administratora ponownie otrzymujesz potwierdzenie.

Co do zaśmiecania skrzynek - wysyłany przez nas mailing dotyczy wyłącznie nowości pojawiających się w Grupie Kafito, i ograniczamy go do minimum.

trzeba czekać w takiej sytuacji na akceptacje od strony administracji?

nie trzeba czekać na akceptację admina, wpis w katalogu pojawia się w wybranych podkategoriach po około 10 minutach

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Najlepiej wstawić logo o szerokości 200 px - w tym wymiarze co prawda logo nie występuje w samym katalogu, jednak Kafito jest połączone z centrumpr w którym ta wielkość jest optymalna.

Wysokość logo nie powinna przekraczać 200 px

W CentrumPR jeżeli napiszesz artykuł i wstawisz swój wpis w pole "O kim" a jednocześnie nie będziesz wstawiać do tekstu żadnego obrazka, wówczas twoje logo pojawi się w tekście. Wielkość 200 x 200 px bardzo dobrze się tam prezentuje.

• 3 tygodnie później...

Mam problem przy dodawaniu artykułu do centrumpr.pl

Podczas dodawania artykułu, dochodzę do "wyboru nadsyłającego" - w tej opcji pojawia się lista moich wpisów, które dodałem do kafito.pl - problem w tym że nie wyświetlają się wszystkie moje wpisy lecz ich część - początkowe. Nie ma możliwości przejścia w dalsze wpisy dodane do kafito.

nie wyświetlają się wszystkie moje wpisy lecz ich część - początkowe

Dziękuję za zgłoszenie, poprawiliśmy system, każdy użytkownik ma teraz dostęp do wszystkich swoich wpisów. Każda taka uwaga pomaga nam udoskonalać system i poprawiać go aby był jak najbardziej przyjazny i użyteczny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności