Skocz do zawartości

Katalog z PR4

Slawek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym zaproponować małą zmianę, która może się przydać każdemu użytkownikowi. Tzn., chodzi dokładnie o listę wpisów jakie posiada każdy z użytkowników, ja mam dużo wpisów i trudno jest znaleźć wpis który dodałem jako ostatni bo trzeba wybierać w opcji na górze, czyli 1, 2, 3, 4, 5 itd. - czy nie dałoby się dodać możliwości wyświetlania listy wpisów z wyborem "od najnowszych" i "od najstarszych" ? W sumie też dobrym wyjściem mogłoby być dodanie nad listą wpisów opcji szukaj swoich wpisów.

Bardzo proszę o odpowiedź.

Pozdrawiam.

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wtam

Jest mozliwość dodawania stron prywatnych w tym katalogu, czy tylko mozna firmowe??

spawanie

fmea

Aerobiczna 6 Weidera

Zapraszam na forum Kia wszystkich posiadaczy samochodów Kia

Portal spawalnictwo, giełda spawalnicza,forum spawalnicze

Fanklub Kia dla miłośników marki Kia

można, to nie katalog firm

Potwierdzam, można !!!

Nie można tylko erotyki

Natomiast chciałbym prosić osoby wprowadzające wpisy aby zwróciły szczególną uwagę na wprowadzanie wpisów katalogowych wyłącznie w języku polskim i bez błędów.

Jak pewnie zauważyliście od jakiegoś czasu wpisy są tłumaczone na kilkadziesiąt języków do katalogu Kafito Multilanguage i niestety słowa napisane z błędami nie są poprawnie przetłumaczone

• 5 miesięcy temu...
czy nie dałoby się dodać możliwości wyświetlania listy wpisów z wyborem "od najnowszych" i "od najstarszych" ? W sumie też dobrym wyjściem mogłoby być dodanie nad listą wpisów opcji szukaj swoich wpisów.

dla wszystkich którzy w kafito mają wprowadzoną dużą ilość wpisów, myślę że to dobra wiadomość:

- dodaliśmy sortowanie wpisów wg od najnowszych/od najstarszych,

- wstawiliśmy nad listą wpisów okienko wyszukiwarki własnych wpisów

Będzie łatwiej nawigować po liście wpisów ;)

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...

Razem z katalogiem Branza zapraszam do zabawy w poszukiwanie kodów umożliwiających bezpłatne wyróżnianie wpisów katalogowych.

Szczegóły zabawy

Życzymy wielu znalezionych kodów i wyróżnionych wpisów

Administratorzy

Branza i Kafito

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności