Skocz do zawartości

[Sprzedam] Program do generowania wartościowego zaplecza SEO

seo.blogger

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do zaoferowania generator unikalnego zaplecza SEO o bardzo dużej wartości dla wyszukiwarek.

Opcje podstawowe programu:

- genrowanie blogów tematycznych o wysokiej unikalności zoptymalizowanych pod kątem SWL.

- wyszukiwanie potencjalnych tematów dla blogów

- pingowanie wygenerowanych stron jak również dodatkowe pingowanie własnych serwisów

- automatyczne pisanie postów oraz komentowanie na wygenerowanych blogach, co sprawia że blogi mają dużo większą wartość w wyszukiwarkach

Dodatkowo:

- szybkie kasowanie blogów nie spełniających norm

- łatwe generowanie plików konfiguracyjnych

- listowanie blogów w różnych formatach

- generowanie treści w języku polskim i angielskim

Program testowany jest od 2 miesięcy. Wygenerowane strony bardzo szybko się indeksują, jak narazie żadna z nich nie wypadła. Strony można łatwo automatycznie aktualizować poprzez komentowanie i dodawanie unikalnych artykułów, dzięki czemu mają bardzo dużą wartość dla wyszukiwarek. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to na gg mogę podać przykłady wygenerowanych stron.

Jeżeli mamy dostęp do DirectAdmina, to skrypt jest nawet w stanie samodzielnie utworzyć subdomene, dzięki czemu zaoszczędza się bardzo dużo czasu.

Cena za ten program to 650zł. Myślę że cena jest i tak niska w porównaniu do jego ogromnych możliwości (ostatecznie jeżeli ktoś jest bardzo zainteresowany możemy się jeszcze dogadać odnośnie ceny).

Dodatkowo oferuję również pomoc przy rozwiązywaniu problemów jak również wsparcie techniczne i częste aktualizacje programu za free.

Sprzedaje ten program tylko dlatego, że bardzo potrzebna mi jest w szybkim czasie gotówka. Z tego względu proszę również o kontakt na gg: 11739383 lub na maila.

Sprzedaję max. 5 sztuk, z tego względu,że sam korzystam z tego programu więc nie jest to w moim interesie aby zbyt wiele osób go miało, a jak wspomnialem wczesniej potrzebuje gotówki więc jestem niejako zmuszony do jego sprzedarzy.

GG: 11739383

mail: krzysztof@guziq.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności