Skocz do zawartości

Najmłodszy polski biznesmen - Adrian Drózd

FiKaS

Rekomendowane odpowiedzi

Biznesmanem to on może być po tej "reklamie" w TVN ponieważ przedtem napewno nikt nie kupiłby serwisu za więcej jak 10 000, a skoro oni powiedzieli, ze jest wart pół miliona to pewnie może go opchnąć za niezłe pieniądze...

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nic tylko gratulowac :)

Wlasnie jestem w trakcie realizowania mojego celu: 'zacząc 3. klasę LO jako przedsiębiorca' :) tylko na NIP jeszcze czekam.

10k uu wyciagam dziennie na stronach + dobry kontakt z pewną agencją reklamową (prowadzenie kampanii reklamowych w sieci) i biznes się kręci ;)

Aktualnie mam sezon ogórkowy (strony nauka/edukacja), ale jeśli zrealizuję mój plan, to za rok będę mógł się pochwalic 50 000k uu na dobę. Kwestia zainwestowania przychodów i maaasa pracy :)

Adrianowi życzę jak najlepiej :)

Pozdrawiam,

Mateusz

NoteFighter.net - gra uczaca czytania nut

Widziałem to z może rok temu w wiadomościach regionalnych.

Jeden chłopak, prowadził hobbystycznie stronkę, która miała coraz to większą oglądalność, ale on nie miał pieniędzy na przedłużenie serwera. Jego kolega zainwestował w serwer i bodajże w domenę a w zamian naładował reklamy na stronę i stronę zarejestrował.

Dla mnie to jest śmiechu warte, zwłaszcza że strona na bank zarabia niewiele.

Dostać się do TV nie jest wcale tak ciężko, wystarczy się nie bać, składnie mówić i mieć pomysł na siebie. Wtedy tylko 2 rozmowy i już zrobią Ci program promocyjny, jeśli tylko nie jesteś kolejnym władziem, czy zbyszkiem tylko na swój sposób oryginalny. Reszte już tv samo pokoloruje, dadzą ładny nagłówek a potem sie samo kręci.

Profesjonalny copywriting.

• 1 miesiąc temu...

najmłodszym biznesmenem była moja córka która mnie "sprzedała" dziadkowi (mojemu ojcu) za 20 zeta jak miała 10 lat :D

tak rozkręciła biznes, że sprzedawała informacje każdemu na każdego :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Powtarzalem to wielokrotnie

Zalozyc dzisiaj firme (tak aby wystawiac FV) to nie jest problem AIP doskonale sie do tego nadaja bo i taki mial byc ich cel i doskonale sie z tego wywiazuja.

Tak naprawde kazdy 18 latek (a byc moze i nawet wczesniej) moze sobie zalozyc "firme" bez wiekszych problemow

:]

Używaj Cuilla i Hakii

To zycze powodzenia

Ja tez bede uderzac w inkubator ale jak narazie chce rozkrecic swoje pomysly.....

Używaj Cuilla i Hakii

• 1 rok później...

Witam, przepraszam z góry że odświeżam temat. Może ktoś kojarzy mnie, może nie trudno. Chciałbym przybliżyć historę HTS. Jestem jednym z byłych twórców HTS. Naprawdę poświęcałem dużo czasu na ten portal jak i kilku innych chłopaków. Strona była robiona z pasją, w żadnym wypadku nie była nastawiona na zarobki. Pewnego czasu jeden z użytkowników zaprosił swojego kolegę Adriana. Z racji że czasami brakowało pieniążków na serwer i były krótkie przerwy w działaniu portalu adrian zaproponował że da reklamy i będzie akurat na utrzymanie portalu. Z góry zastrzegliśmy że nie damy mu administratora ponieważ nie damy zarządzania byle komu. Jeden z kolegów zajmował się domeną i na niego była zarejestrowana. Niestety z powodów zawodowych nie był za często na portalu i ten moment wykorzystał adrian. Swoją bezwzględnością namówił dotychczasowego opiekuna domeny, żeby przepisał ją na adriana. W tym momencie był to nóż w plecy moje, i jeszcze kliku osób. Adrian w tym momencie uznał że portal jest jego, on go stworzył i tylko on ma prawa. Ba szykował taki atak od dawna ponieważ później wyjawił że inwestor da mu kasę gdy domena będzie na niego zapisana. I tak oto nie mam już żadnych praw do portalu a adrian szczyci się w TV że to jego potral. Wiem że pewnie nie uwierzycie w tą historię ale taka jest prawda. Jedynie co udało mi się wymusić na tym gnojku to usunięcie moich i od moich kolegów, materiałów i artykułów. Swojego czasu byłem również współtwórcą największej modyfikacji do gry 18 wos pttm, zwanej PolishPack. Również wymusiłem usunięcie jej ponieważ ten [ osoba domniemana o popełnienie przestępstwa lub wykroczenia ] nie ma nic wspólnego z tą modyfikacją. Była ona stworzona na długo przed adrianem. Ogólnie liczę że trochę przybliżyłem wam prawdziwe oblicze tego dzieciaka. Swoją drogą podejrzewam że on i tak ma plecy że nagle wszyscy zaczęli się delektować nim.

Dziękuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności