Skocz do zawartości

Najmłodszy polski biznesmen - Adrian Drózd

FiKaS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No to chyba od tego są sądy i dałoby radę udowodnić kto stworzył portal i kto ma do niego prawa.

Pozdrawiam

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

niestety to jest polska, a on ma za duże plecy w postaci nie świadomych przekrętu inwestorów. Jedynie co to na razie mogę psuć mu opinię, chociaż sprawa w sądzie to jest jakaś opcja.

ehh plecy .. plecy. Co mu dadzą plecy inwestora przed jasnymi dowodami ?

Jeśli jest jak piszesz, idziesz do sądu, gość przegrywa sprawę a z inwestorami Ty się dogadujesz, bo to TWÓJ serwis.

I od tego czasu to Ty jesteś sprite a on pragnienie :)

edit: coś ze spritem namieszałem :)

Z całym szacunkiem, ale jakie dobre imie?

Nie podałeś nawet imienia, nie mówiąc już o innych danych, konto założone dziś... chcesz grać w otwarte karty to się przynajmniej przedstaw.

Na razie to wygląda tak jak byś chciał zrobić chłopakowi trochę smrodu ... żeby sprawa mogła być obiektywna musiałby się wypowiedzieć obie strony.

SQT, dokładnie tak jak napisał jarmarek, nawet się nie przedstawiłeś :)

Dodatkowo ciekawy jest sam fakt że nie walczyłeś o portal :) Po ponad roku obudziłeś się i przypomniałeś sobie o portalu ;)? No bez jaj...

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Jego wirtualna firma to www.HardTruckSite.pl - warta (wartość podana w uwadze) 500tys zł smile.gif

Swoją drogą firma warta poł mln zł i ma krzaki na stronie :) Według rankingu Alexy ruchem też nie imponuje ;)

Pewnie już splajtowała :)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności