Skocz do zawartości

Najmłodszy polski biznesmen - Adrian Drózd

FiKaS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

rzeczywiście kiepsko to wygląda. Akurat po prostu i tak nic bym wtedy nie wywalczył i sobie darowałem całą akcję. Teraz po czasie poprzez google widzę że ktoś poruszył wtedy ten czas i coś mnie ruszyło żeby wypowiedzieć się na ten temat. Ogólnie nie udostępniam swoich danych jednak jestem znany a przynajmniej tak mi się wydaje na portalach poświęconych symulatorom truckerskim. Głównie dzięki hardtrucksite który współtworzyłem. Obecną moją walką jest tylko pokazywanie prawdy o tym kolesiu no i przygotowanie prawdziwej niespodzianki która zmiecie cały hardtrucksite. Skoro raz udało osiągnąć nam się sukces taki jaki osiągnął HTS bez adriana to teraz też jest szansa zwłaszcza że mamy już doświadczenie.

Akurat po prostu i tak nic bym wtedy nie wywalczył i sobie darowałem całą akcję.
Akurat wtedy miałeś szanse coś udowodnić :)
Ogólnie nie udostępniam swoich danych jednak jestem znany a przynajmniej tak mi się wydaje na portalach poświęconych symulatorom truckerskim.
No widzisz, jest pewien problem... ;) Mi jak i zapewne większości userów na PiO nic Twój nick nie mówi ;)
Obecną moją walką jest tylko pokazywanie prawdy o tym kolesiu no i przygotowanie prawdziwej niespodzianki która zmiecie cały hardtrucksite.
Uważaj bo kolega może Cię oskarżyć o oszczerstwa ;)
Skoro raz udało osiągnąć nam się sukces taki jaki osiągnął HTS bez adriana to teraz też jest szansa zwłaszcza że mamy już doświadczenie.
Powodzenia ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności