Skocz do zawartości

Sprzedawcy stron z allegro opowiadaja o bajecznych zarobkach

Pawka

Rekomendowane odpowiedzi

Od dawna jestem wręcz zachwycony młodymi talentami z allegro, co to sprzedają stronki i opowiadają ile na nich można zarobić.

Taki oto przykład zobaczyłem dziś: SUPER PORTAL ZAROBKOWY ADSENSE $$$$$$$$$$$$$$$$$$$ allegro.pl/item384015322_super_portal_zarobkowy_adsense_.html

Autor sprzedaje stronke o dietach, co prawda nie podaje jej adresu, ale to nie ważne. Ważne że można na niej niezle zarobić.

Ile? A zobaczmy: (ortografia autora zachowana)

Skoro tak wiele ludzi ma problemy z otyloscia to serwisy o tej tematyce sa bardzo popularne wchodzi na nich mnustwo ludzi a co to oznacza duze kwoty zarobku.

Przejdzmy do liczb : Załużmy ze nasz serwis odwiedza tylko 1000 osob dziennie(napisalem tylko poniewaz serwisy o takiej tematyce

w zaleznosci od pozycji odwiedzane sa np. przez 5 000 dziennie a czasami nawet 8 000)

- kilka osob kliknie w reklamy adsense na stronie dostajemy okolo 35-40$,

- wystarczy ze sprzedamy na allegro 10 linkow po 10zł na miesiac,

- umieszczenie reklam CENEO.pl okolo okolo 5-10zł dziennie,

35$(adsense) x 30 dni (miesiac) + 5 x 30 (ceneo)+ 100 (linki)=250zl+1050$ = okolo 2500zl co miesiac

Kolejnym sposobem jest sprzedawanie kilku ksiazek o odchudaniu poprzez program partnerski zlotemysli.pl.

Sposobow jest wiele ale dlugo by wymieniac i opisywac jesli ktos jest zainteresowany to z chcecia opowiem o mozliwosciach...

Ile trzeba zapłacić za takie coś, co daję 2.500 zł. co miesiąc? 5,00 zł. To się nazywa ROI.

ja tak samo kiedys czytałem podobną aukcje.

gosciu tak wyliczył ze sam zysk z adsense wyszedł 10 000 zł miesiecznie.

ed: ale i tak wiadomo do kogo są skierowane takie aukcje.

do ludzi w wieku 11-15 lat którym ktos powiedzial ze moga zarobic jakies pieniądze w sieci.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie

Ja już tez się przyglądam sprawie i zaraz sam zacznę wystawiać serwisy co zarabiają 1000zł dziennie, bo widzę, że jest zapotrzebowanie :)

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności