Skocz do zawartości

dzwonki seks tapetki - pozycjonowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Kochane dzwonki! ;-)

jako że troche mnie zamęczają pewne osoby ;-) na temat pozycjonowania dzwonków dam przykład jak robić żeby być wysoko w dzwonkach (zresztą nie tylko)

zacznijmy od tapety nokia

na 1 pozycji jest Fabida .net Nokia Tapety no tak zwróćcie uwagę że nie prowadzi do głównego adresu tylko do pliku tapety,nokia,duza.html

sprawdzamy ile linkow prowadzi do strony ww.: tu - 2,090 linków prowadzi do tego pliku.

wiekszość to blogi, oparte na movabletype - pozwalają w komentarzach umieszczać linki tekstowe i nie ograniczaja ilosci wprowadzonego tekstu

podobna sytuacja jest jezeli chodzi np o Meble rattanowew www . KupMeble . pl

Linki których ktoś używa to również takie same linki tekstowe w komentarzach w blogach tu lista blogów do umieszczania komentarzy.

jak znaleźć linki do takich blogów?

movabletype blog np tak

więc drodzy dzwnkowicze, seksowicze, powodzenia! toczcie sobie wojne na tysiące linków!

bo to juz naprawde wojna kiedy do pliku na stronie prowadzi 2090 linków.

tylko nie szalejcie ;-) sandbox czeka na odważnych ;-)

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

problem w tym że coś się zmienia

Narazie możecie walczyc na linki

Ale powoli widac anomalię tzn że strona z mniejszą ilością linków zewnętrznych jest wyżej niż ta z np 20000 linków :shock:

Google pracuję nad czymś nowym hm tylko nad czym???

pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

zgadza się, cos sie zmienia, u mnie np na stronach do testów które linkuje pod okreslone zwroty, te które nie zawierają nigdzie ani w meta ani w tekście słowa z linkowanego klucza, wypadają z rankingu albo lądują baardzo daleko, - może to zamach na kretyna?

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

zgadza się, cos sie zmienia, u mnie np na stronach do testów które linkuje pod okreslone zwroty, te które nie zawierają nigdzie a nie w meta ani w tekście  słowa z linkowanego  klucza, wypadają z rankingu albo lądują baardzo daleko, - może to zamach na kretyna?

No własnie :?

Coś się dzieję nowego

Trzeba czekać

ja widzę witryny z 60 linkami wyżej niz witryny z 1500 linków

Jakiś miszmasz albo zasady się zmieniają

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

zgadza się np.

-

members.lycos.co.uk/ nieruchomoscidomy/ -

oparta prawie wyłącznie na blogach - prowadzi do nieruchomosci .biz .pl

linkowana pod słowo nieruchomości jest do niej 1,540 linków a wyżej pod słowem nieruchomości jest realestate. wloclawek. pl do której prowadzi 22 linki ...

no jeszcze jeden szczegół strona

- Google Catalogs ma 566 linków

- Google Local ma 445

- ERCIM 877

i to niekoniecznie zewnętrznych, a wszystkie maja PR 10/10

(pamiętam oczywiście wartości PR stron linkujących do)

zgadza się np.

-

members.lycos.co.uk/ nieruchomoscidomy/ -

oparta prawie wyłącznie na blogach - prowadzi do nieruchomosci .biz .pl

linkowana pod słowo nieruchomości jest do niej 1,540 linków a wyżej pod słowem nieruchomości jest realestate. wloclawek. pl do której prowadzi 22 linki ...

dokładnie widzę takie 4 przypadki

ty podałes 5

Hm coś musi być wspolnego dla tych stron

trzeba znależc wspólny mianownik

odpada PR - backlinki do members.lycos.co.uk/ nieruchomoscidomy/ są na blogach gdzie komentarze maja PR 4/10 i 5/10

odpada tez treść (kontekst) gość wrzuca najpierw sam tekst (klika linijek) a dopiero potem linki (oczywiście poza tym w podpisie) - chyba że chodzi o treść głównej strony bo ona nie dotyczy dzwonków ani nieruchomości

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności