Skocz do zawartości

[wykonam] ART. na zlecenie

SmokIT

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chciałbym zaoferować przygotowanie artykułów na strony internetowe.

Zebrałem zespół kilku osób, dla których pisanie na poziomie to normalność.

Osoby te są bardzo chętne, aby tworzyć unikalne, oryginalne i niepowtarzalne teksty.

Artykuły

są pisane systematycznie, tak więc nie ma problemu aby dziennie było przygotowywanych np. 10 sztuk. Pierwsze artykuły na ogół są gotowe w ciągu 24h.

Teksty mogą zawierać wcześniej określone słowa kluczowe w odpowiedniej formie, mogą być pisane na zadane tematy, jak również zdać się na nas i pomysłowość poszczególnych autorów.

Szczegóły i sposoby dostarczania artykułów uzgadniam już indywidualnie, najlepiej poprzez mail.

Tematyka:

Jestem w stanie przyjąć zlecenie praktycznie z każdej dziedziny.

Terminowość:

Jak wiadomo pisanie jest sztuką, i nie zawsze może się chcieć. Zdarzają się także różne zdarzenia losowe etc.

Gwarantuję, że ze mną nie stracisz nerwów. Jeśli napiszę, że teksty będę o danej porze, to tak się stanie. Przyjmuję i rozkładam pracę realnie. A mając kilka osób w zespole do pisania ograniczam ryzyko jakiegokolwiek zawalania terminów do minimum.

CENY:

700 znaków – 2,75zł netto + VAT

1000 znaków – 3,25zł netto + VAT

1500 znaków – 4,75zł netto + VAT

2000 znaków – 6,25zł netto + VAT

Inna długość i formy do ustalenie indywidualnie.

Możliwość przygotowania większych treści, np. na strony tematyczne. Jeśli masz pomysł i chciałbyś wykorzystać moc kilku autorów, to zapraszam. Wszystko jest do rozważenia.

Warunki:

FIRMY:

Pierwsze artykuły (kilka sztuk) wysyłam po złożeniu zamówienia na maila. Później wystawiam fakturę na określoną ilość art. lub określoną kwotę - do której piszemy, i oczekuję zapłaty.

OSOBY PRYWATNE

Tylko i wyłącznie przedpłata.

wystawiam faktury VAT

Obecnie teksty pisze 2-3 autorów. W przypadku większych zleceń jestem w stanie uaktywnić kolejne osoby aby zachować płynność pisania.

Pozdrawiam,

PC 7

Piotr Cherkowski

Pl. 1 Maja 7, 13-200 Działdowo

NIP: 571-161-98-25

Mail: studio*małpeczka*pc7.pl

PS1 - DEMO na maila.

PS2 - w weekendy raczej nabieramy sił na kolejny tydzień :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności