Skocz do zawartości

GenTem - nowoczesny generator zaplecza tematycznego!

Sylwin

Rekomendowane odpowiedzi

Za 200-300zl nikt takiego narzedzia raczej nie stworzy ;) a taka kwota tez wyeleminuje PiOkemony.

Wg. ciebie jakie jest przeznaczenie tego generatora, tworzenie sredniej wielkosci tematycznych stronek zapleczowych, czy pod SWL`e?

Chodzi mi o to, jakie bylo poczatkowe zalozenie?

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zdecydowanie pokaż demo jak to działa od strony admina. Ile trwa konfiguracja? Jak "ciężki" jest skrypt? Jak szybko stworzę 1 stronę? Czy można ustalić ilość znaków na 1 podstronie? Jeśli to będzie maksymalnie proste i szybkie (wrzucenie na serwer+szybka konfiguracja+wpisanie słów kluczowych+wciśnięcie "start") to będzie można o tym pomyśleć ;)

O własnie nie mogłem tego znaleźć.

Z tego co w tym topicu przeczytałem o tym generatorze i porównałem z WP + wtyczki + pingowanie + inne seobajery to cena siłą rzeczy powinna być atrakcyjna :>

Studio Moments - Nowoczesny Film i Fotografia Ślubna.

Jeśli potrzebujesz fotografa ślubnego lub kamerzysty na ślub i wesele w Krakowie lub Warszawie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności