Skocz do zawartości

Ping SEO Master 1.0.0

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

arve_lek napisał(a):
Fajnie byłoby gdyby po przejechaniu wszystkich adresów program automatycznie testował proxy
Nie do końca jest to pomysł dobry, bo cześć proxy w danym momencie nie działa, a z chwilę już tak i w drugą stronę wiec mając ogólnie dostępne proxy i dużą listę mogła by zaistnieć sytuacja, że wszystkie zostały by wykasowane ...W sumie jak to pisałem wymyśliłem i na to sposób, ale to wprowadzenie tego systemu dopiero za jakiś czas.

@U mnie obecnie jest problem z sortowaniem wpisów w głównym oknie według daty/ilości pingów.

Jaki problem ? Najlepiej jak Byś mi wysłał bazę programu na adres systemy.internetowe@gmail.com celem sprawdzenia.

----------

laren napisał(a):
U mnie również występuje problem z sortowaniem - działa tylko w jedną stronę. Poza tym klikam na przycisk otwórz liste proxy i nic się nie dzieje.
Sprawdź czy masz listę proxy w katalogu: dane/myProxyDoPinga.txt < jest to lista używana przy pingowaniu i druga która się nie otwiera to lista dane/myProxy.txt < używana przy sprawdzaniu zaindeksowania.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Warto zakupic programik ? czy macie jakies alternatywne rozwiązania ?

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

Czy program automatycznie ponawia pingowanie po 15 min ? i siedzi sobie w tray ...

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

OK, sortowanie właśnie poprawiam na ASC / DESC

@Czy program automatycznie ponawia pingowanie po 15 min ? i siedzi sobie w tray ...

TAK

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Sortowanie zostało poprawione i działa rosnąco / malejąco :P Trzeba ponownie pobrać program i go podmienić.

Dzięki - o to właśnie chodziło. Bez sortowania było... smutno :D

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Sortowanie jak sortowanie, ale moim zdanie bardziej użyteczną zmianą jest nowy sposób sprawdzania zaindeksowania stron który w połączeniu z listą proxy umożliwia skuteczne i szybsze sprawdzanie całkiem sporych ilości adresów liczonych w tysiacach adresów www.

@regulować wielkość okien a najbardziej tego przy sprawdzaniu zaindeksowanyc

Wprowadzę niebawem...

Nie wiedziałem, że ma być też tam sortowanie.... więc postaram się wprowadzić przy następnych zmianach :)

Dlaczego przemilczę... Mogłeś "atakować" mnie do skutku na PM o te sortowanie, bo pamięć bywa zawodna [28.09.10 - 07:22] :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności