Skocz do zawartości

Ping SEO Master 1.0.0

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

@Sylwin - Nie jestem ALFĄ i OMEGĄ żeby wszystko wiedzieć i tak jak już napisałem wyczytałem, że jest unikalny co jak widać przyjąłem za pewnik nie drążąc tematu dalej... Raczej bym się nie skłaniał ku podawaniu procentowemu ilości kart w jakich można zmienić MAC chyba, że Robiłeś autorytatywne badania, lub Jesteś wstanie przytoczyć źródła takich informacji, ale to nie jest aż tak ważne.

Reasumując teraz już wiem, że można zmieniać MAC.... Jak widać człowiek cały czas się uczy :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przykładowo dla pojedynczego nowego serwisu robiłem w ten sposób, że dodałem adres główny do programu i dwa razy dziennie uruchamiałem ręcznie pingowanie. Przez kilka dni google bot odwiedził serwis 4087 i zaindexował na tą chwilę 724 stron, a serwis parwie nie linkowany. Możesz też dodać swoje podstrony i uruchamiać pingowanie czasowo-zwłoczne dla całości ;)

Jako ciekawostkę dodam, że strona główna index do indexu google trafiła na samym końcu :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Mion, jesli bedziesz robic aktualizacje to fajnie byloby gdybys usunal mozliwosc dodania do listy 2 razy tego samego adresu. Jesli ktos ma na liscie nie 3 adresy do pingowania, ale na przyklad 30 to latwo jakis zdublowac. I przydalaby sie opcja zerowania ilosci pingow za pomoca jednego przycisku. W chwili obecnej trzeba kazdy wpis zedytowac osobno.

OKi :)

Takie pytanie zadawaj w dziale dla początkujących, bo to jest topick o konkretnym programie, a nie samym PINGOWANIU!

Dodałem funkcjonalności o jakich pisał Lesiu:

Zerowanie licznika pingowań po wybraniu z menu Akcje / Zeruj licznik odpingowania;

Blokada dodania takiego samego adresu do listy pingowanych serwisów;

Do pobrania

Sam program do podmiany: PingMaster.exe

Instalator programu: Ping SEO Master 1.6.0

a co do tych zamian mackow itp. Ludzie ten program dostaniecie za 3 linki na spamach! A kto tu chce w ch.ja ciąć i adresy podmieniac...

Nie mam pojęcia kto chce- napisałem tylko, że jest taka opcja. Sam wrzuciłem te 3 linki- nie jest to nic wielkiego a program sprawuje się bardzo dobrze :D

• 3 tygodnie później...

Po wstępnych oględzinach przydałoby się:

1. Możliwość zaznaczenia kilku z dodanych serwisów, aby można było za jednym razem usunąć kilka na raz, a nie tylko pojedynczo lub wszystkie.

2. Możliwość eksportu serwisów. Wtedy można sobie zrobić kilka projektów i codziennie sobie wczytywać inny zestaw do pingowania.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Mała sugestia od zadowolonego użytkowacza ;)

1. Gdyby po wybraniu innego projektu - domyslny artykul wskakiwal automatycznie bylo by o wiele wygodniej ;) - do tej pory trzeba bylo go jeszcze wczytac :soczek: - przelaczanie miedzy projektami - jesli jest ich duzo i wczytywanie jest nieco uciazliwe - ale to takie drobne sugestie -bo w du***h od wygody sie poprzewracalo ;)

Blog Technologii WWW: DailyWeb.pl

Można eksportować serwisy do programu.

Ale oddzielnych kont w programie nie będę wprowadzał choć pierwotnie miało to być ;) Zamiast tego wystarczy program skopiować do innego folderu wykasować domenki i pododawać inne mamy prawie{żywiec} to samo hi;

Mała sugestia od zadowolonego użytkowacza ;)
Cieszę się, że yellow jesteś content, ale w tym wątku nie chodzi o Precel SEO master tylko mój drugi program do pingowania Ping SEO Master hi :soczek:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności