Skocz do zawartości

Dwa razy head w źródle strony

noris

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie, moj problem polega na tym otóż na kazdej podstronie oraz w inex-ie mam po dwie sekcje head:(( Z wykonawcą stronki kontakt mi sie urwał i nie wiem co z tym począć:rotfl:(, czy ma to ujemny wpływ na wypozycjonowanie mojej strony, co musz poprawić? Jak widzicie szanse na wypozycjonowanie tej stronki?, prosze o wypowiedzi za ktore z gory dziekuje, bez żadnych wyzwisk w końcu to dział dla poczatkujących:))

Adres strony to https://www.bethome.pl/

pozdrawiam

OMG! Nie dziwię się, że kontakt się urwał! Człowiek, który to zrobił to kompletny amator ledwie orientujący się w tym co robi! Weź lepiej sam trochę się podszkol (np. www.kurshtml.boo.pl), albo zleć komuś porządnemu.

OMG! Nie dziwię się, że kontakt się urwał! Człowiek, który to zrobił to kompletny amator ledwie orientujący się w tym co robi! Weź lepiej sam trochę się podszkol (np. www.kurshtml.boo.pl), albo zleć komuś porządnemu.

nie takich rad oczekiwałem ale no cóż.... a co tu nalezy zmienić, nie chodzi mi juz o ogólny design ale o kody żrodłowe

pozdro

Patrząc na to szybko

<meta name="descript_ion" content="Zakłady bukmacherskie.

<<title>Zakłady bukmacherskie

Nie ... patrząc trochę głębiej ... kompletnie wszystko. Albo sam się doucz i napisz to od nowa, albo zleć to komuś innemu. Ostatecznie design też jest straszny dla oczu.

Spójrz jak wygląda prawidłowo zrobiona sekcja <head> np. w źródle tego forum. Popoprawiaj to co Ci już tutaj powiedzieli. wywal z dołu strony head i meta. popoprawiaj odnośniki bo są gdzieniegdzie takie (pogrubiłem gdzie jest błąd)

<a href="https://www.bet-at-home.com/affiliate.aspx?aid=14589〈=PL"<font color="#FF9933"><b>Bet-at-home</font></b></a>

Dodaj atrybut alt do obrazków. to takie rzeczy z którymi sobie dasz radę i nie powinny zająć dużo czasu.

No i tak to jest jak się chce mieć stronkę zrobioną za pół darmo. Ludzie wybierają takie oferty a potem jest płacz i zgrzytanie zębów...

Możesz jeszcze pomyśleć o jakimś systemie zarządzania treścią (ang. CMS), ale jak nie masz minimalnych podstaw to zanim sie stronki dorobisz to troszke się doucz. Co do szans na wypozycjonowanie - sądzę, że frazy związane z bukmacherstwem są trudne... Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności