Skocz do zawartości

Użytkownicy addera, opamiętajcie sie!

Lechu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wpiszcie jako blokowane frazy "debil" - we wszystkich jego opisach jest to słowo.

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Jak słowo "debil" przekierowywać na addera... Lub tak jak ktoś wcześniej pisał, po IP, gdzieś miałem kod do .htaccess który sprawdzał IP i robił 301

RewriteEngine On

RewriteCond %{REMOTE_ADDR} (numerek\.ip\.kropki\.tak\.musza) [OR]

RewriteCond %{REMOTE_ADDR} (inny\.numerek\.ip\.kropki\.tak\.musza)

RewriteRule (.*) https://seoadder.info/ [R=301, L]

Tak, tak, tak : ) super darmowe programy i inne rzeczy - freedownload. Nie musisz tego czytać bo i tak wiesz o co chodzi z tą sygnaturką ;)

Prosta sprawa ja na swoich Qlwebach dodałem w pliku dodaj.php

if ( isset($_POST['antyspamisko']) or isset($_POST['sex']) or empty($_REQUEST['PHPSESSID']) or empty($_SERVER['HTTP_REFERER']) or !strstr($_POST['dodaj'],'Dodaj') ) :

die('<br><br>!Error<br> <a href="java script:history.back()">« '.$l_back.'</a><br>');

endif;

Dodatkowo wystarczy zmienić plik dodaj.php na jakiś inny i włala Adder zablokowany :D

sorrow - Podobne modyfikacje to ja mam :D

Zmienioną nazwę pliku, zmienione pola form w nowym pliku i kilka filtrów.

Tak jak pisałem nie chodzi o to ze adder dodaje wpisy, bo nie dodaje :) tylko o to ze zjada ogromne ilości transferu ;(

Pozdrawiam

Lechu

BTW.

Co do transferu to nie do mnie "Dodawarka.info" raz na miesiąc są pobierane kategorie w mojej dodawarce oraz połączenie stara się wymusić Gzipa :)

Cóż mogę poradzić na początek może przeanalizowanie działania

RewriteRule (.*) https://seoadder.info/ [R=301, L]

Zapewne ma follow location w curlu więc powinno przejść :D

Jest jeden haczyk strona dla Google oraz użytkowników:

Google przedstawia się jako Googlebot czyta przed wejściem plik robots.txt

Użytkownicy:

Obsługa JS obsługa ciasteczek obsługa grafiki:

Rozwiązanie:

1. dodaj do nagłówka

<meta http-equiv="Set-Cookie" content="robocik=falsz; path=/">

2. dodaj do index.php zapisywanie ile na sekunde została wywołana strona

3. Gdy nie ma zapisanego ciastka ilośc wywołań jest na sekundę większa niż ~10 dodaj do listy banów

Rozwiązanie2:

Stwórz za komentowane <!-- --> linki na początku wskazujące na jakiś plik PHP który sprawdza kto na nie wejdzie i banuje, użytkownik tam nie wejdzie bo nie widzi ich a Adder według schematu linków kategoria podkategoria tak

Heh, wczoraj cos mnie natknelo i wlaczylem jeden z moich katalogow , pomyslalem ze moze zle nie bedzie i trzeba cos tam stron dorzucic, no i oczywiscie ten o tych stron ciekawostek itp. juz sie rzucil. Takie katalogowanie doprowadzi, ze coraz wiecej katalogow bedzie albo platnych albo prywatnych.

Przyznac sie ktory to taki "madry".

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Nie chciałem tworzyć nowego tematu, a ten wydaje mi się odpowiedni do mojej prośby, do rzeczy. Codziennie do moich precli boty dodają po kilka często kilkanaście nowych komentarzy. Nie chce mi się już tego usuwać i chciałbym wyłączyć opcje dodawania komentarzy. Jest taka możliwość w WP? Odpowiedź prosze pisac w temacie lub PM.

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności