Skocz do zawartości

Użytkownicy addera, opamiętajcie sie!

Lechu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Heh, wczoraj cos mnie natknelo i wlaczylem jeden z moich katalogow , pomyslalem ze moze zle nie bedzie i trzeba cos tam stron dorzucic, no i oczywiscie ten o tych stron ciekawostek itp. juz sie rzucil. Takie katalogowanie doprowadzi, ze coraz wiecej katalogow bedzie albo platnych albo prywatnych.

No to zablokuj słowo "ciekawostki" i zobaczysz efekt.

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

A ty o ile masz to kupiłeś żeby puszczać 2strony dziennie ADDEREM? (Pomijam treść tamtego kolesia)

Ja nie dodaje stron adderem.

Nie mam nic przeciwko Adderowi, ale idiotom, którzy dodają SPAM. Wcale sie nie dziwie, że Google rozdaje za to bany.

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

A pozniej pojawi sie post: "Dodalem strone do 500 katalogow, ale nadal jestem nisko w wynikach. Co zrobic?"

Ja tam mam reCaptche przy rejestracji i chyba problem adderów znika. A przepisać raz kod chyba uzytkownikom nie przeszkadza, zwłaszcza że w zamian dostają zadbanego precla :lol:

Polecam wtyczkę do WP Register Plus

Na blogu:

pozycjonowanie a etyka. A za parę dni słów kilka o smacznych i lekkostrawnych preclach

Nie mam nic przeciwko Adderowi, ale idiotom, którzy dodają SPAM

A ja dodaję tylko zaplecze od pewnego czasu nie ma takiej opcji żebym stronę docelową puścił adderem jak już to ręcznie i starannie w dobrych katalogach a nie w tym co jest w adderze. Popatrz sobie jakie tam są katalogi jakie site ile linków wychodzących itp. To się nadaje do linkowania PRAWIE tylko zaplecza podkreślam że PRAWIE niszowe frazy szło tym robić przed cięciem google, teraz również da radę ale często nikną później z serpów

Ja też nie mam nic przeciwko Adderowi ale jeżeli odrzucam wpis 2-krotnie, to po co dodawać go jeszcze z 10 razy.

Nasz "przyjaciel" zmienił rodzaj wpisów tym razem

tytuł: site

opis: PWHome is proud to have ...

Jeżeli to jest pozycjoner, to bardziej mi na pokemona wygląda

Jak zblokować ip bez .htaccess?

użyć iptables :)

BTW: kilka dni temu wyrzuciłem od sibie pierwszego qlweba ... są wakacje wiec wylecą wszystkie :) - moze ktoś zainteresowany zaspamowaną bazą na 50k wpisów :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności