Skocz do zawartości

Indexu

Zarobek

Rekomendowane odpowiedzi

Mogę. Zajrzę. Zwykle opinie producenta i autora mają się nijak do wrażeń użytkowników.

Mam czytać reklamowe teksty? Dziękuję, co dzień je tworzę - jak to ktoś ładnie powiedział: Robisz w reklamie i wierzysz w reklamę?

;-)

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Nie pytałeś o opinie na temat skryptu.

Na poprzednio zadane pytania masz odpowiedź na stronie producenta.

Pozdrawiam,

Mariusz

Ps. To co jest na stronie Zgreda to standard.

Jedynie polska wersja językowa wymaga dopracowania.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Właśnie o taką odpowiedź mi chodziło dziękuję. Czy mówiąc "wymaga dopracowania" masz na myśli dotłumaczenie jakichś fragmentów, czy tego problemu z kodowaniem (którego, jak rozumiem w pełnej komercyjnej wersji nie powinno być)?

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Przetłumaczona jest tylko jedna templatka i to nie do końca.

Informacja producenta o wersji PL jest moim zdaniem lekkim nadużyciem (przynajmniej według moich kryteriów wersji PL oprogramowania).

Kodowanie jest do dopracowania bez względu na wersję.

Jak chcesz mieć stronę na poziomie to dużo pracy Cię czeka !!! - przygotowanie własnej wersji PL templatki, kodowanie itd.

To jest w miarę dobrze zrobione, ale nie do końca (nie mam teraz czasu):

https://www.kulbi.pl/

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

wysłałem Ci misc.lib.php jak rowniez cały skrypt - i jesli nei działa to byćmoże wina hostingu ? nie wiem. Po prostu modyfikacje ktore wprowadzam i ktore sa opisane na forum supportowym nicecdoer.com sa wystarczające do wprowadzenia zmian i spowodowania ze polskie czcionki pracują jak nalezy.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Sprawa zrobiona, dzięki dużej pomocy zgreda :D.;)

Chodziło o taką banalną sprawę, ażeby zmienić kodowanie w przeglądarce z utf na iso, aby kategorie z polskimi znakami (ł,ś,ć,ź) zamieniało na (l,s,c,z) . Tylko tyle .....

Sądzę że takie problemy mogą mieć też inni posiadacze tego skryptu. Ponieważ probowałem w szkole i kategorie dodawane były też na kodowaniu utf, więc to jest pewnie takie domyślne ustawienie wszystkich przeglądarek, które niepotrzebnie nadaje roboty. A pomyśleć że przy tym się głowiłem parę tygodniu :P

Ps. Szkoda że tu plusów nie można dawać, bo zgredowi należy się jak psu buda :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności