Skocz do zawartości

Kliki z USA

xTutorials

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

może i są reklamy w j. angielskim ale to nie oznacza że reklamowaca jest firmą/witryną amerykańską czy angielską. Na moich anglojęzycznych witrynach, sporo reklam prowadzi do firm/producentów chińskich. - wystarczy że w panelu adwords ustawią sobie odpowiednią geolokalizację, np. skierowaną na terytorium USA... i juz mamy chińskie (chociaż anglojęzyczne) reklamy wyświetlające się klientom amerykańskim. Istna plaga... nie wspominając o stawkach za klik :D

• 2 tygodnie później...
A wejdź na Polską stronę przez niemieckie proxy? I w jakim języku reklamy widzisz?

No dobra w takim wypadku wiadomo, w ten sposób google sprawdza kim jesteś...

Nie 'polak' to 'non polish' advertisings....

Czyli....................................

• 4 tygodnie później...

A powiedzcie mi czy jest jakiś sposób by wyświetlać mimo wszystko Angielskie reklamy (angielskie słowa kluczowe, title, opisy storny nie pomagają poprostu jak wchodzi to widze polskie) a skoro płacą mi 4c za klik (średnia mi taka wyszła) a kilkaset klików mam spokojnie to trace wiele (a zyskałbym więcej przy angielskich reklamach nawet jeśli ich ilość byłaby mniejsza)

Z góry dzięki za odp i pozdrawiam

lotto <- Zapraszam na moją stronę o lotto

Polski skrypt bukmachera na sprzedaż [DEMO] <- kontakt pw

Sebastian Piotrowski

zyskałbym więcej przy angielskich reklamach nawet jeśli ich ilość byłaby mniejsza

Niekoniecznie.

1) Mniejszy CTR.

2) Mniej konwersji dla reklamodawców -> bardziej prawdopodobny smart pricing!

Jak wyświetlać angielskie reklamy? ... zrobic strony anglojęzyczne i umieścić je na UK/US serwerze tak żeby przyciągnąć anglojęzycznych użytkowników. Umieszczanie angielskich reklam na polskich stronach nie ma sensu bo Ci CTR tak spadnie, że się zmartwisz. Google działa tu bardzo rozsądnie i nie ma co kombinować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności