Skocz do zawartości

"Co myślę o autorach frazy (ręceprecz odtybetu)..."

Rekomendowane odpowiedzi

Za rok proponuje ręceprecz odkosowa albo SrebrenicaPamiętamy - i wtedy tez z uporem wmawiaj mi ze to tylko fraza.

No dobry pomysł z tymi frazami będę za nimi optował tzn nie będą to one bo już dziś zaczną je pozycjonować ale w tym kontekście i uporem będę wmawiał ze są to tylko frazy.

Nadal pytam jaka ideologia ??? bo ja nadal jej nie widzie. Nadal pytam co ma piernik do wiatraka, nie uprawiamy żadnej idologi chyba ze Ci się pomyliły pojęcia.

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

visacardcredit: rozumiem że ktoś Cię zmusza do uczestniczenia w tym konkursie pomimo tego że nie podoba Ci się fraza konkursowa? W przeciwnym wypadku nie widzę sensu twojej walki z organizatorami i próby narzucenia im swoich poglądów.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Irek prowadzimy sobie tutaj konstruktywna dyskuje a ty uzywasz argumentu "jak ci sie nie podoba to spadaj". Idac Twoja argumentacja nie powinno byc watku o zalozeniach przyszlych konkursow, co poprawic, co zmienic... bo przeciez jak komus sie cos nie podoba to niech spada.

Xann, nie czytasz ze zrozumieniem moich postow. Dwa posty wczesnies zapytales "jaka ideologia". Odpisalem "Moj drogi Xann'ie-demagogu - nazwijmy wiec to podtekstem politycznym." Moze slowo "ideologia" nie jest najtrafniejszym, chcac jednak prowadzic konstruktywna dyskusje musisz uwaznie czytac co pisze.

Smutne ze nie widzisz ze fraza ręceprecz odtybetu NIE jest apolityczna. Dlaczego musimy mieszac polityke do konkursow SEO? Wlasnie i ot, co ma piernik do wiatraka. Co ma sytuacja w Tybecie do konkursu SEO w Polsce ?

Dlaczego wmawiasz nam ze "ręceprecz odtybetu" nie ma zwiazku z sytuacja polityczna na dalekim wschodzie ? Uzywasz demagogi rodem z PRL'u... Naprawde chcialbys w przyszlym roku haslo w desen SrebrenicaPamiętamy zamiast jakiegos neutralnego ?

Wspolczuje Ci ale czego moge spodziewac sie po czlowieku ktory na moje slowa "U nas w Anglii" ironiczne odpowiada "a gdzie ty sie angliku tak dobrze polskiego nauczyles" (dokladny cytat gdzies na forum).

Pozdrawiam ;)

Idac Twoja argumentacja nie powinno byc watku o zalozeniach przyszlych konkursow
Rozmowa na temat przyszłych konkursów ma o tyle sen że może mieć ona wpływ na te konkursy. Twoje udowadnianie na siłę że fraza jest polityczna i źle wybrana nie ma żadnego wpływu na jej zmianę która jest niemożliwa na tym etapie konkursu.

Drazni Cie ten temat? Wiec, nie czytaj
Niestety muszę żeby mi Michał premii nie obciął ;)

Gdybym uznał że nie możesz się wypowiadać już dawno byś tego nie robił :D

Dlaczego wmawiasz nam ze "ręceprecz odtybetu" nie ma zwiazku z sytuacja polityczna na dalekim wschodzie ? Uzywasz demagogi rodem z PRL'u... Naprawde chcialbys w przyszlym roku haslo w desen SrebrenicaPamiętamy zamiast jakiegos neutralnego ?

No rozbiór Polski to też była sytuacja polityczna ?

Ps. taki przykład z życia wzięty , ktoś znacznie silniejszy wprowadzi się do Twojego domu, Ty mu będziesz robil kanapki i patrzył jak śpi z Twoją kobietą a sąsiedzi nie będą na to zwracać uwagi bo On jest wpływowy - czy widzisz w tym jakąś analogie do Tybetu ? czy to po prostu zwykła polityka ?

To że tobie to nie przeszkadza ze za ścianą sąsiad 3 letnie dziecko leje to nie znaczy ze wszyscy myśla tak samo.

Konkurs nie jest sprawą polityczną ani żadną ideologiczną jest wyrazem sprzeciwy niektórych osób wobec tego ze ktoś wlazł na siłe do Twojego mieszkania i powinieneś być raczej wdzięczny ze są tacy których to choć troszeczkę obchodzi inaczej by lali Cie na przystanku a ludzie by odwracali głowy bo to nie ich sprawa .

Marketing internetowy dla firm

Polityczną frazą byłoby "preczzprezydentem" albo "ręceprecz odPrezydenta". Gdyby nie obecna fraza, w ogóle nie zwróciłbym uwagi na jakiś konkurs, dokładnie tak samo jak trzy lata temu.

Przyznaję również, że gdyby był znacznie krótszy okres na zgłaszanie stron i byłby wymóg, że domena musi być świeża, byłoby naprawdę ciekawie.

Zabawa przednia i wielki PLUS za to, że w ogóle komuś chce się coś robić.

=== więcej herezji o SEO piszę na blogu ===
Contexto - problem z pozycjonowaniem? zgłoś się do nas:)

Konkurs nie jest sprawą polityczną ani żadną ideologiczną jest wyrazem sprzeciwy niektórych osób wobec tego ze ktoś wlazł na siłe do Twojego mieszkania i powinieneś być raczej wdzięczny ze są tacy których to choć troszeczkę obchodzi inaczej by lali Cie na przystanku a ludzie by odwracali głowy bo to nie ich sprawa .

Nie wpisuje sie w ogolny schemat zwyru narodowo-wyzwolenczego wzgledem Tybetu pod egida mediow, ktore to wszystko nakrecaja i sprawiaja ze tacy jak Ty staja sie elementem tej gry. Tobie naprawde pasuje taka pozycja? Uwazasz ze masz misje? Ze konkurs seo z haslem zwiazanym z ta sytuacja moze cos zmienic? Ja nie mam ochoty na bycie elementem gry politycznej. Napewno nie biegalbym z transparentem "Wolnosc dla Tybetu" po Krakowie. Bo i gdzie Krakow a gdzie Tybet. Pasuje Ci taka rola, jednego z tlumu - ok. Mnie nie pasuje. Szkoda ze Tybet nie boli Cie tak jak popsute stosunki dyplomatyczne na linii Polska - Rosja. Chyba nam blizej do Rosji pod kazdym wzgledem niz do Tybetu?

Ps. taki przykład z życia wzięty , ktoś znacznie silniejszy wprowadzi się do Twojego domu, Ty mu będziesz robil kanapki i patrzył jak śpi z Twoją kobietą a sąsiedzi nie będą na to zwracać uwagi bo On jest wpływowy - czy widzisz w tym jakąś analogie do Tybetu ? czy to po prostu zwykła polityka ?

Sąsiedzi? Tybet graniczy z Nepalem, Indiami, Bhutanem i Birma a wiec sam widzisz, ze Polska to raczej srednio sasiaduje z tym krajem. Ale za to krzyczy najglosniej. Glosniej niz wszyscy sasiedzi Tybetu. Zreszta, jak zwykle...

Nie wiem skad sie bierze ale jest to ogromna hipokryzja z jednej strony wspierac Tybet a z drugiej kupowac papcie od Chinczykow. Powinnismy natychmiast nalozyc embargo na handel z tym krajem. Tylko ze wtedy zabrakloby Ci w sklepie 3/4 niezbednych produktow. Chyba nie watpisz?

Ciekawe tez czemu w innych krajach tak tego nie przezywaja tragedii Tybetu tak jak w Polsce.

To że tobie to nie przeszkadza ze za ścianą sąsiad 3 letnie dziecko leje to nie znaczy ze wszyscy myśla tak samo.

Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie sasiad za sciana nie leje dziecka.

A gdyby... to teraz juz wiem co robic... pierwsze co to oglosze konkurs seo z fraza "RecePrecz odDzieci". Napewno pomoge temu dziecku. Dzieki Xann.

Tyle : )

• 2 miesiące temu...
chciałem sam wziąść w tym konkursie udział i sprawdzić na ile pewne moje wypracowane działania w zakresie zdobywania i utrzymywania wysokiej pozycji w przeglądarce, się sprawdzą.

kolejny który pozycjonuje w przeglądarce..

jeszcze pamiętacie..? !!!

Szukaj mnie tutaj: Asante

• 2 tygodnie później...

@MMP.

Nie ma już czegoś takiego jak Śląsk a napewno nie jest to miejsce kopalni, górników, Katowic, Gliwic itd. Obecnie mamy Górny Śląsk i Dolny Śląsk.

I wszystkim "Ślązakom" z Górnego Śląska pragnę przypomnieć że stolicą Śląska był Wrocław a wcześniej góra Ślęża.

Jeżeli więc chodzi o odłączenie - czy jakby to nazwać - Górnego Śląska to fraza powinna brzmieć ...wolnoscdlagornegoslaska

Tak tylko przsypominam bo już któryś raz słyszę o Górnym Śląsku jako o Śląsku a jest to bzdura.

Brizu.

Tibia Libera Serwer Społeczności Polskiej na Liberze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności