Skocz do zawartości

Mapy w wynikach wyszukiwania

Kobol

Rekomendowane odpowiedzi

Sortowanie jest raczej dobrze, według trafności frazy.

Dla tych fraz będą inne wyniki:

okna kraków

sprzedaż okien kraków

Ale faktycznie to wszystko chyba z pf

na moje frazy (SERP 1, reklama 1) nie ma mnie w tych linkach do map, posrane to... konkurencja w ogole nie spozycjonowana tam wywalana jest przez to z ich stronami. Mozna klikac. Co zrobic by dostac sie do PF.pl? O ile wiem to platne jest... zdzieraja kase za nic bo z papierowych ksiazek juz nikt nie chce korzystac to jakies ukladzik iz googlem robia...

Co zrobic by zapisac sie do pf.pl i byc w tych mapkach, juz ktos wyniuchal?

Co zrobic by zapisac sie do pf.pl i byc w tych mapkach, juz ktos wyniuchal?

Do mapki możesz się dodać za darmo w "Centrum Firm Lokalnych" - potwierdzić trzeba smsem i jesteś na mapach. tylko pytanie czy będzie się wyświetlać w wynikach - myślę że tak.

• 2 miesiące temu...

Odświeżam temat bo właśnie odbyłem rozmowę z konsultantem pf.pl - chciał mi wcisnąć jakąś reklamę za grubą kasę ale w rozmowie trochę podptałem o te mapki. I co się okazuje? Otóż pf.pl w ogóle nie ma wpływu na jakie linki google wyświetla z mapkami. Wg gościa pf.pl udostępniło swoje bazy danych (chociaż nie potrafił powiedzieć dlaczego wpisy w googlu wyglądają często inaczej, chodzi o tytuły, niż wpisy w katalogu pf.pl) natomiast googiel sam wg sobie tylko znanych kryteriów wybiera strony, które pokazuje obok mapki. Generalnie więc jeśli ktoś chce być wyświetlanym przy mapkach musi gadać z googlem a nie z pf.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności