Skocz do zawartości

Kolejny generator tekstu - czekam na opinie

MariuszT

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie. Doszedłem do wniosku, że czas najwyższy poprosić Was o opinię na temat narzędzia, które stworzyłem kilka miesięcy temu.

Cały tekst na temat sposobów generowania treści, historii tworzenia mojego generatora itp. umieściłem na swoim blogu dlatego pozwalam sobie podać link: generator tekstu

Tekst jest długi ale chyba warto się zapoznać, zwłaszcza jeżeli ktoś zamierza skomentować wyniki :rolleyes: Bo tekst wiele wyjaśnia dlaczego to wygląda tak a nie inaczej.

Na blogu umieściłem linki do trzech przykładowych wygenerowanych treści.

Chciałbym Was prosić o opinie czy taki generator jest w ogóle coś wart :P Czy może się przydać itp. Nie wciskam Wam go za 199,99zł, nie twierdzę, że to super inteligencja itd., chciałbym po prostu poznać Wasze zdanie. Dlatego czekam na konstruktywną krytykę :P

Skrypt może kiedyś będzie na sprzedaż ale nie wiem tego na pewno a jeżeli nawet to nie wiem w jakiej cenie.

Link: generator tekstu

Sprzedam artykuły, 1 grosz za 5000 znaków!

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=126817

Myślę, że na spam i robienie stronek pod site to będzie dobre. Tym bardziej jak wprowadzisz poprawki o których piszesz i najlepiej, żeby od razu wywalał teksty w php i je między sobą linkował. Wtedy sobie odpalisz kompa na noc, rano gotowa tronka tylko do wgrania na serwer :) btw. to gratuluje wiedzy i zapału :)

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Tekstu nigdy za wiele :P

Możliwe, że gdybym wiedział ile to potem czasu będzie trwało to bym ograniczył to wszystko. Ale nie mogłem przewidzieć ile zajmą te wszystkie operacje czyszczenia, nauki, optymalizacji.

Jak już się zaczęło to wszystko generować to nie było sposobu aby się cofnąć, zmniejszyć ilość danych. Postanowiłem cierpliwie dotrwać do końca !!!

A jak oceniasz wyniki? Myślisz, że oprogramowanie może być przydatne?

Sprzedam artykuły, 1 grosz za 5000 znaków!

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=126817

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności